söndag 22 november 2009

Å vilken kväll!!!


Igår så var vi iväg på födelsedagsfest!! Å det blev god mat och dryck in på småtimmarna!!! Härligt!!! Sedan är det alltid roligt att träffa nya människor också!!

Idag har jag sprungit runt som en yr höna och plockat, pillat och donat med alla advents- och julsaker. Det ser ute om någon som har kastat in vårt hus i en påse och skakat om för det är saker överallt och damm lika så. Men det ska nog gå att få ordning ,,,,, hoppas jag!!

Dock har jag hunnit med att göra lite olika jularrangemang som ni kommer att få se inom kort.

Har Ni hittat på något kul idag??

Kram kram

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt att gå på kalas.Vilka underbara bilder.Jag går och små fixar för det ösregnar ute så jag går här för mej själv .Ha en skön söndag kramizar Rita.

Carro sa...

Mmmm vad gott det ser ut! Här på den östra ön är det oxå full fart på julpysslet. Vi firar ju något som heter "lilla jul" lördagen före första advent (alltså nu på lördag) och tills dess skall allt va på plats, lillajulgranen inhämtad och pepparkakorna bakade =)Ha en skön kväll!

Bella sa...

Härliga bilder, visst längtar man till jul nu!! Har också varit uppe och rotat i jullådor och kollat lite vad vi har och inte har när det gäller adventsljusstakar då det är första julen i huset, ska bli mysigt...

Hoppas du haft en skön söndag

Kramar Bella

Nattmia sa...

Shit vad gott det såg ut på dina bilder idag.. Blir ju hungrig ;-)

Ja nu vill man snart ha upp adventssakerna.. Jag skall börja lite smått i morron..

Kram
Mia

Mitt hvite hus sa...

ÅÅå dette så deilig ut...Det var nok en hyggelig bursdag...

Ønsker deg en fin ukestart O=)

Klem Kerstin