lördag 7 november 2009

Idag var det som att....


... vakna i en grå säck - huuuuuu!!!! Men vad gör väl det när det är löööööördagsmorgon!!! Härlig frukost med "extra allt" och bara sitta lääänge och njuta!! Ljuvligt!!!

Idag blir det iväg till stan, till tippen med en årsförbrukning av skräp (som vi har "glömt bort" inne i garaget) och fixa å dona här hemma. Å ikväll ska jag iväg på tjejmiddag!! Det var inte igår!!!

TACK alla Ni för era gulliga kommentarer. Jag vill bara säga att jag läser ALLT ni skriver!!! Å era ord värmer!! Ni är fantastiska!!! Ert ris och ros gör mig till en bättre Inredningsfru å bloggare :-)))!!

Kramar till Er där ute i cyberspace!!!

// Inredningsfrun med ett glatt hjärta

Pssssssst........ Här får Ni lite vackert från Systrarna Grön (från mitt besök där igår) som kanske lyser upp er dag lite extra!!

6 kommentarer :

hemma hos lilla mej sa...

Vad läckra bilder du har tagit hos systrarna grön.Kanon verkar ha mycket fint.Vad mysigt med tjejmiddag.Vad härligt.Ha en härlig och mysig lördag stora kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Louise sa...

Om alla bloggar var som dina hör du inredningsfrun så skulle man inte behöva inredningstidningar så mycket. Inläggen bara strömmar in med tiotals fina inspirationsinteriörer!! Tack!

Nattmia sa...

Perfekt väder var det för mig att sova i idag men annars är det ett himla tråkigt väder..

Man vill göra av med pengar var dag man läser din blogg så tur att det "bara" är en blogg ;-)

Ha en bra grå dag..

Kram
Mia

Linda N sa...

Här och kikar runt idag igen .....
Ingen dag är ju fullkomlig utan en dos av
Inredningsfrun !!!!
Ha en mysig helg / Linda i mellansel

Vitaboet sa...

Fantastiska bilder. De vita rosorna var ju helt ljuvliga. Hittade du nåt fint?

Ha en underbar kväll me din familj.

Kram kram!

Mia sa...

Wow! Oj så mycket fint det är helt galet. Jag har inte hittat hit tidigare men jag är ju lite efter..=) läggs genast upp som favoritblogg..
Ha en underbar helg
Maria