fredag 20 november 2009

Tjohoooooooo!!!!


Idag lyser SOLEN från en klarblå himmel här på the Island och jag kunde inte vara på bättre humör!!! Tjohooooooo vad livet är härligt!!!

Nu sover Bebis och jag ska ta tag i allt som bara lagt sig på hög denna veckan!!! Sedan blir det i väg och fixa hyacinter och lite annat smått och gott. Lovely!!! Får se om jag hinner ta hand om Herman (ni vet en sådan där surdeg som blir fem surdegar om man matar honom med jämna mellanrum) idag oxå. Tänkte kasta i lite saffran, mandel och lite annat smått och gott så att det blir en "jul-Herman". Perfekt att ha i frysen!!!

Vad ska Ni hitta på denna härliga soliga fredag!!!

Kram från mig!!!

// Inredningsfrun

Psssssst.... Lite fint från Syster Lycklig bjuder jag på idag, där jag oxå har tagit bilderna ifrån!!! Varsågoda!!

4 kommentarer :

Louise sa...

Oh vad skönt med sol!!! Här har det bara öst ner hela dagen och det är nästa lika mörkt ute som i säcken ;/
men i alla fall skönt med veckoslut! kanske det skall bli lite julshopping och pyssel till helgen, får se skönt att inte ha alldeles för spikade planer! Ha det gott!!

Mitt hvite hus sa...

Herlig med sol..her er det sterk vind og regn og atter regn....
men da ksoer vi oss inne..

hermann ja ...den deigen husker jeg...

ha en herlig helg...
Klem kerstin

Elvor sa...

På västkusten har vi också haft en underbar dag! Varit och köpt nytt gardintyg (rött) till köket som ska sys, och ett rött/vitrandigt tyg att klä om en stol med, PLUS att jag ska njuta av en ledig helg som jag inte haft på länge!

Må så gott och hälsa the Island!
Kram Elvor

Camilla sa...

Hej Inredningsfrun! Du måste hjälpa mig. För ett tag sedan hade du lagt ut bilder ifrån Unnerstad gård på en sydd ängel. Hittar inte det inlägget och jag bara måste visa min sambo hur den ser ut då jag önskar mig denna i juklapp. Kramar till dig och tack för en underbar blogg