lördag 6 november 2010

About the kommentar!


Julgranskula, NK


Bricka, Indiska
Glasljusstakar, Indiska
Ljuslykta, Indiska

Hjärtan, Coast & Country

Ostylat my ass!! Japp,,, EXAKT så är det faktiskt!! Gilla det eller inte, men what you see is what you get och knackar du på vilken dag som helst, ser det ut så på bilderna när man kommer hem till oss. Ni som känner mig vet att det faktiskt är så också!

Å dessutom är jag alldeles för lat för att springa runt i huset och både fotografera OCH styla. Hua så jobbigt!!! Å det måste ju nästan räknas som motion att göra båda delarna och ni vet alla vad jag tycker om att motionera. Jättejobbigt och tråkigt ju!!! Så jag väljer att lägga krutet på att enbart fotografera!! Det är bättre att hålla rent och fint hela tiden så slipper man det problemet med att styla innan bilderna :)!! Tycker jag iallafall. Så ni kommer även i fortsättning få se ostylade bilder från vårt hem, för det är sådan som jag är. Så, tack för kaffet!!

By the way så hälsar Bebis, att hans leksaker oftast ligger i en väldigt organiserad röra där allting ligger överst. Ibland städar han dock lite, genom att fösa in allt under sängen. Hans rum, hans regler! Å vi ska bara tacka vår lyckliga stjärna att han vill leka med sina leksaker I sitt rum och inte utanför. Får se hur länge det kan hålla sig så.....

Idag har vi haft en ljuuuuuuuuuuuvlig dag och flanerat runt i vår vackra huvudstad. Tycker dock att julpyntet borde vara upplockat vid det här laget, men det var sparsamt med det (för en julnörd som jag). Dock hittade jag lite guldkorn här och var som snart ska plockas fram där hemma. Ljuvligt!!!

En fortsatt härlig lördag önskar jag er, goa bloggläsare!! TACK för alla kommentarer å då menar även my-ass-kommenterer :)!

KRAM

// Inredningsfrun å inte så stylish :)

15 kommentarer :

Anonym sa...

Imponerad att du faktist har så fint hemma! Har samma inredningstil som du och försöker hålla fint, har två tjejer varav en av dom är tre år, och hur mycket jag än städar så är det alltid kojor byggda av filtar, kuddar på golvet och i kojan, dockor i soffan, nallar i soffan, leksaker på golvet, jackor, skor och kläder på golvet, osv... Och jag gör inget annat än att plocka upp, men efter några min ser det likadant ut igen. Och det går inte att säga åt henne att vara bara på sitt rum och leka, för hon vill ju vara där vi är och det förstår man ju. Så jag förstår kommentaren "stylat my ass" för att ha det så fint och ha småbarn verkar ju nästan vara för bra för att vara sant. Alla mina vänner med småbarn har likadant som jag, aldrig sett ett så välstädat hem som ni har. Inga av mina inredningsprylar får heller stå i fred, alltid små barnfingrar som pillar på dom. Men jag tror dig och är mycket impad! Älskar din blogg! Och du verkar vara den goaste person som finns ;) Kram på dig!

Anonym sa...

"Ostylat my ass" kommentaren menade jag såklart! Kram

Rebeccas.se sa...

Äh, strunta i dom som kommer med såna kommentarer, de är nog bara avis för att de aldrig kan hålla ordning och kan inte fatta att det faktiskt finns folk som håller ordning! Jättefina saker du köpt!

Kramar!

Anonym sa...

Hej söta du! Grattis till den "nya"lilla bebis som är på väg!:)Du är verkligen vacker med lilla magen!Jag håller fullständigt med Rebecca i tidigare kommentar. Ren och skär avundsjuka är det som ligger bakom "sådana där"kommentarer som "Ostylat my ass"-kommentaren.Det finns så mycket missunsamhet i vår värld! Suck!Stöter själv på en hel del i olika sammanhang. "About the blogg";) så är din en av mina favoriter.:)Jag får så mycket inspiration här!Och det kan man aldrig få för mycket av!Jag kikar in i stort sett varenda dag.Ni har så fantastiskt fint!Och du är verkligen en hejjare på att hitta guldkorn och sätta guldkant på tillvaron.Är precis som du en liten "julnörd"!;) Älskar den här tiden på året, då man står i startgropen för att få sätta fart på julpiffet och pyntet.:)Och snart är det ju tack och lov dax!:):)Önskar er en underbar fortsättning på helgen!

Kramar/ My

Anonym sa...

Jag är den föredetta grannen som bodde dörren mittemot.När man än ringde på så var det ALLTID
fint och mycket välkomnande.
Jag är det levande beviset att det är så.

Njut av Er helg!

Kramar ifån andra sidan sundet.

♥ Fyra årstider sa...

Alla gör vi som vi vill med att fota och styla. Vi visar vad vi vill och hur vi vill..tack och lov. Ditt hem är underbart..jag vet eftersom det snart kommer i tidningen:)
Kram Lotta

Anonym sa...

Jag vill också TACKA för allt du delar med dig av på bloggen!:) Som ger hopp och glädje. Och som sagt massor med inspiration!!:) Jag är precis som du;)Gillar att ha ordnigsamt och rent. Och visst kan man ha det och VITT fast man har småbarn. Vi har det och har både smått och hund:)Vi har också avtagbara klädslar på möbler som går att tvätta.För övrigt leker och busar de som både barn och hundar gör:)

Kram igen från My

Annika sa...

Hoppas ni har det mysigt i Huvudstaden trots för lite julpynt. Ni har det så fint hemma!!!! Tråkigt med männskor som utgår från att man hittar på det man skriver. Varför måste just Anonyma männsikor komma med tråkiga kommentarer.... Byt blogg om det inte passar. Jag njuter av dina bilder och dina inlägg, ostylat eller inte! Må så gott och kram. Annika

Anonym sa...

Men Marika kan du bli så arg.... Det visste jag inte..;) många kramar Lotta från h.l. å.ta ha ha

Anonym sa...

Folk måste ju få ha sina åsikter också, man kan tycka om bloggen trots att man kanske vill ifrågesätta saker.. Som sagt blir man ju imponerad när kuddarna ligger perfekt, alla saker står perfekt, inte en enda leksak framme, filtarna på soffan perfekt, ja allt. Så i mångas ögon kanske det ser stylat ut. Själv önskar jag att det kunde se hälften så fint ut här hemma ;) Ta det som en komplimang istället att folk tycker du har ett otroligt fint hem, trots att du inte "ansträngt" dig :) ha en underbar dag! Kram sanna

Anonym sa...

Jag tycker också man ska få ha sina åsikter MEN de kan ifrågasättas/kommenteras på ett mycket, mycket trevligare sätt i så fall! Ska bli kul att se var dina fynd hamnar väl hemma i huset. Indiska har så mycket fint. Hälsningar från Carina

Anonym sa...

Ojdå, nån som är lite avis!!/C

Elvor sa...

Lägg ingen energi på dessa människor som skriver dumma saker!, tjejer! En sak bland många som är kanonbra när man blir äldre, jag är 50+, det är att man struntar i dessa människor som är avundsjuka, sura, otrevliga osv. De lider mest själva av att vara sådär buttre och trista!!!

Vi har tre barn, min man och jag, som nu är vuxna och utflugna, och vi hade alltid rent, snyggt och iordning hemma hos oss (även idag, älskar när det är så)!

Nä, att vara positiv och glad, kunna glädjas åt andras framgångar osv gör livet så mycket roligare!

White sa...

Oj då, här har det osat till regält! Tänk om alla människor kunde vara glada och trevliga och att vi alla kunde slippa den "svenska" avundsjukan. Om vi alla är vänliga och uppmuntrande mot varandra så vore världen så mycket lättare att leva tillsammans i. Det är så enkelt som att, gillar personen i fråga inte en bloggsida så läs den inte och för säkerhets skull gå inte in där igen. Jag däremot älskar denna bloggen och hoppas att den alltid kommer att vara lika bra! Kram

Anonym sa...

Hej! Jag brukar gå in och kolla i din blogg nästan varje dag och jag tycker du har fantastiskt fint hem och bloggen ger mig många idéer =) t.ex. var jag bara tvungen att åka in till stan och till Indiska för att inhandla de fina glasljusstakarna (tänka sig de fanns i Halmstad me) =)ta hand om dig!