söndag 7 november 2010

Lite småroligt bara!


Söta tags i trä från Coast & Country

Å så var man tillbaka på the Island igen. Skönt! Vi har haft det såååååå mysigt uppe i STHLM men there´s no place like home!!! Så är det ju bara!!! Hemmagris som man är :)!!

Alltså, kära bloggläsare, tyckte jag bara att "my-ass-kommenteren" var lite smårolig och tyckte att det vore dumt att inte lyfta fram den i dagsljus, liksom. Detta för att jag tycker att man ska säga vad man tycker (fast gjorde "anonym" det egentligen??? hmmmm...) och uppmuntrar så klart detta. Allas åsikter är hjärtligt välkomna hos mig! Dessutom är alla kommentarer som innehåller "my-ass" är ju alldeles för roligt för att inte belysas, eller hur!?!

Men om ni vill få mig arg eller upprörd får ni dra på med det tunga kavalleriet, för "min-rumpa"-kommentarer biter inte på mig. Så det så.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst....... Idag bjuder jag på lite ostylade (my ass) bilder från vår lilla tvättstuga. Håll till godo!! Å till er som undrat när ni får se mig på tv så blir det i slutet av november/början av december. Eftersom de tryckt in "Postkodmiljonären" i två veckors tid får ni vänta ytterligare två veckor innan ni få ta del av mig å my ass ;)!!!

12 kommentarer :

Anonym sa...

Hej,
vad bra att du struntar i dumma kommentarer!
Vi är alla olika, både jag och min man älskar inredning och pyssla härhemma. Istället för att kolla tv om kvällarna (förutom att vi håller utkik efter ett speciellt halv åtta...) älskar jag att greja här.
Alla barn pillar inte på prydnadssaker, vår son är totalt ointresserad, föredrar sina egna saker och leker hej vilt med dem. Vi har aldrig tagit bort, han har lärt sig att de står här och att vi tittar och njuter. Alla är olika.

Tack för peppning ang vita soffor :-)
Nu ska vi köpa nya och dessutom vita soffor.
Fortsätter att följa den härliga blogg, och alla ni andra, håller ni inte med om att glädjen från vår bloggerska smittar av sig?

Härlig söndagkväll
Ellinor i Skåne

Anonym sa...

Marika min vän! Att du låter en sån liten fesig kommentar ta så stor plats i ditt liv?? Tänk alla andra tusentals fina ord du får! JAg råkar ju VETA att det se ut precis som på bloggen alltjämt, för jag har ju tittat in både nu och då så att säga! Det är väl bara att vara glad och tacksam för att lille W inte river runt som vissa andra yrväder! Han är väl lika intresserad av att ha det fint och (o)stylish som ni! Kram kram vännen

Fru Lejjvesåån sa...

Varför står det anonym?? Ska ju stå Fru Lejjvesåån <3

Anna i Hallsberg sa...

Jag förstår inte hur folk orkar ödsla så mycket negativ energi?? Du har en superblogg och ett hem som många är avundsjuka på!! Go Girl!!! Kramis Anna i Hallsberg

Lina M i Örebro sa...

Håller med Ellinor i Skåne, din glädje smittar verkligen av sig. Och så himla skönt inlägg idag. Jag förstår inte hur ni kan ha det så fint jämt men det beror ju på att jag är oordningen själv =) Önskar dock jag kunde ha det som ni!

Noll54/Eva-Karin sa...

Ordning och reda i tvättstugan,,, härligt!

Skoj att se småskyltarna från oss, själv har jag inte införskaffat några ännu,,, du vet ,,,, skomakarens barn!

Ha det så gott!
E-K/noll54/DOMMO by Gawor

Inspiration i vitt sa...

Så fina detaljer i din tvättstuga, gamla tvättbrädor är så charmiga. Du har ett jättefint hem som jag tycker aom att titta in i. kram på dig/Ingela.

Anonym sa...

Superfint i tvättstugan! Tyckte oxå att "my ass" kommentaren var smårolig och tycker den var ju väldigt oskyldig mot vad man kan läsa på många andra bloggar. En fundering jag hade är när din lille kille börjar rita teckningar och kanske gör pyssel på dagis och tar hem, kommer du trots att det inte alltid är så "fina"saker låta de stå framme bland de andra sakerna samt hänga upp teckningar? Var bara en fundering jag hade. Min lilltjej ritar så mycket bilder och hänger själv upp så mycket på kylskåpet och tar hem alla möjliga konstverk som får stå framme, trots att man kanske inte tycker det är så fina saker jämt ;) bara det när man tittat på bilder av erat hem och ser att det är så ordningsamt svårt att se att det skulle hängas upp kluddriga teckningar ;)Bara en tanke som slog mig! ta hand om er! kram!

My I Norrland sa...

Håller med Ellinor i Skåne!:)Blir man inte smittad av vår bloggerska´s glädje så vet jag inte VAD!:)

Glad Måndag;)
My i Norrland

Anonym sa...

Vill bara säga HEJ :)

Blir så GLAD av din blogg, den ger iaf mig en massa energi & glädje.

Kram fr
"Förortsfrun"

www.livskraftcoaching.se sa...

Hej! Under inlägget den 5 november så skrev jag en liten kommentar och undrade var er matta vid matsalsmöbeln är köpt. Ber om ursäkt om jag är lite efterhängsen:)och har full förståelse för om du inte hunnit svara, men vore jättetacksam för ett svar. Ha det gott! Marie

www.livskraftcoaching.se sa...

Tack, tack för ditt svar:). Det var absolut inte meningen jäkta på dig, men jag blev så ivrig då jag varit på jakt efter en liknande matta ett bra tag. Eftersom jag inte har så långt till Kalmar så vore det kanonfint om du ville forska vidare kring vilken butik den är köpt i. Tackar på förhand för besväret!! Kram/Marie