torsdag 18 november 2010

Om jag vore godis.....

.... skulle jag, utan tvekan, vara en skumtomte!!! Jag är både mjuk, god, fluffig (speciellt som preggo), lite rosa i hyn och definitivt väldigt skum!!! Det där med skägget vet jag inte riktigt, men det kommer väl det oxå i sinom tid :)!! Hur eller hur så konsumeras det hel del av denna ljuvliga lilla delikatess här hemma för tillfället. Å nope, det är ingen preggo-craving, bara dålig karaktär!! Men inget som är så litet och sött kan väl vara så farligt, egentligen!?!

Igår var ni en hårsmån ifrån att nå upp i 800 unika besökare!!! Tjohooooooooooooooo!!!!! Helt sjukt kul!!! Å lite ofattbart!!! Jag tackar ödmjukast för att ni fortsätter att titta in är hos mig och hälsar så klart även nya läsare varmt välkomna!!

En härlig torsdag önskar jag er, goa bloggläsare!!!

KRAM

// Inredningsfrun

8 kommentarer :

STENLYCKA sa...

Godmorgon i stugan!
Nu var det ett litet tag sedan jag var inne hos dig, tiden springer och det är mycket på jobb och även hemma, så tiden räcker inte riktigt till för bloggen. Det är tråkigt tycker jag för det är så roligt att sätta sig vid dator och titta in på din blogg och njuta.
Idag har jag gått upp tidigt för att få en stund vid datorn, senare skall jag och några väninnor åka till Falköpings ost och kolla deras julhandel.
Varje gång jag tittar in till din blogg så möts jag av vackra bilder och ert vackra hem du är så duktiga på att pyssla och skapa vackra lösningar.
Ha det nu så gott, jag har en liten utlottning på min blogg, var gärna med och pröva lyckan!
Kram Raina

Annika sa...

Så roligt med dina täta uppdateringar! Håller med om att skumtomtarna är goda. Må så gott!! Annika

Lina sa...

Hej hej...du är bra rolig du :) När man läser din blogg får man sig ett skratt nästan varje dag...tackar för det... jag hoppas på 800 läsare på din blogg snart...för mig hoppas jag på över 10 hahaha Ha en fin dag
Många goa kramar från mig Lina

Zinkhjärtat ♥ sa...

Stort grattis till besöksantalet! Jag blev jätteglad häromkvällen när mätaren stod i 33 :)
Nu när du säger det - att bli en skumtomte kanske inte skulle vara så dumt....
Kram Annelie

Anonym sa...

Hej! Nästa gång ni tar en tur till Linköping får ni hälsa på hos Skumtomtarna på Cloetta. Ligger i Ljungsbro inte långt utanför Lkpg. Dom säljer direkt från fabriken så det är rykande färskt. Brukar alltid bli en tur nu till jul, och så kan man stanna till i Brunneby musteri för lite enbärsmust att ha till tomtarna.

Hälsningar Cajsa.A

Anonym sa...

Hejhej! jag är en trogen läsare av din blogg...tycker den är helt underbar!!! du tar så fina bilder och skriver så bra! ha det gott kram fån carina i fagersta

Anonym sa...

Vilket vackert och stämningsfullt ljusfat.
Jag jobbar också i skolan och älskar mitt jobb.
Pssst jag har också tjuvstartat med skumtomtarna. Dom är så underbara.
Kram Lena

JessicaMaria sa...

Tipsade en kompis om din blogg igår så jag tar på mig halva äran ;-)