tisdag 9 november 2010

Halvskum och överblixtad!
Igår började jag min fem-veckors-praktik ute i en sjätteklass. Superspännande och intressant!!! Så det blir många tidiga morgnar och sena kvällar för mig nu. Å det innebär en hel del mörker - mörkt när jag åker och mörkt när jag kommer hem. Alltså inget optimalt läge för att fotografera. Så idag får ni hålla tillgodo med både lite halvskumma och aningen överblixade foton.

Tur för mig att våra nya Sturehofkrukor är lika vackra i vilken ljus de än befinner sig. Eller vad säger Ni?!?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssss....... Sturehofkrukorna har fått sällskap av en vit amaryllis, lite grönmossa, en kvist trollhassel, och en söt liten krona i keramik från Presentverkstaden. Enkelt, just the way I like it!!

7 kommentarer :

Anonym sa...

Visst är krukorna fina. Själv har jag två vita och två gröna. Har även införskaffat en vit vas därifrån. Det var jättefint med den lilla kronan.

Anonym sa...

Hej! Tack för dina jättefina bilder, du ger mig massor av insperation;)!!! Hur fint som helst! Mera bilder vill vi/jag ha!!

Strandkullen sa...

ja krukorna är bara sååå fina...kramis semlan

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Fiiina krukor - vackra bilder!

Hoppas praktiken går bra :-)

Kram från Australien♥

Anna sa...

Hej!
Jag hittade in till din blogg för ett tag sen och är helt såld - jag är inne o tittar minst en gång om dagen!! Jätte fint hus och väldigt fin inredning!!
Vad heter tapeten du har i köket? - helt underbar!
Önskar dig lycka till på praktiken och ser fram emot alla dina kommande julbilder=)

STENLYCKA sa...

Vad spännande med praktiken. Har just haft besök av en sjätteklass hos mig på bibblan, mycket prat och stoj bland barnen. Tycker alltid det är trevligt när de kommer på besök och lånar böcker.
Vackra krukor och nu känner jag att det är dags att köpa mig en amaryllis, tycker de är så vackra.
Ha det så bra med praktiken!
Kram Raina

My sa...

Ja det är underbara krukor:)Gillar också det "enkla". Less is more!;)Nu blir det amaryllisplantering i afton när jag kommer hem!

Kram My i Norrland