torsdag 11 november 2010

Rena rama grekiskan!

Hört någonstans i en sjätteklass;

"- Öhhhh,,,, dööööööö,,,,, assååååååå,,,,, vahettereeeeee,,,,, ööööööh,,,,,, meeeeeeen,,,,,, eeeeeh,,,,,, vahettereeeeeeeeeee.........."

" - Försöker du säga något!?!

" - Har vi matte nu, eller???"


Ja, ibland är det inte lätt att tyda vad de små liven vill ha sagt när de pratar "grekiska"!!! Men oj så charmigt det är :)!!!

Imorgon är det redan fredag!! Tjohooooooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst......... Idag bjuder jag på lite julbilder som jag tog hemma hos oss förra julen. Å till alla er som inte fått svar på era mail, skicka gärna igen!!! Panik i inkorgen har uppstått, dessvärre. Så fråga på (igen), så svarar jag så fort jag kan!!!

Pssssssssssssst IGEN......... Den lilla granen är köpt på Village och den var väldigt prisvärd!!! Å till er som undrat, nej, nästa vecka är inte "min" vecka. Tror fortfarande att "min" vecka är den sista för säsongen, dvs i början av december!! Vi får inget veta heller!!! Så ni får hålla ut ett tag till. Men Borås är ju inte fy skam det heller...... ;)

5 kommentarer :

Anonym sa...

hej hej!
läser din blogg i stort sett varje dag o blir så inspirerad nu har jag en undran om den lilla granen på översta bilden( visst är de en plastgran) om var har du köpt den..jag letar me ljus o lykta efter dessa..

/anna i dalarna

Annika sa...

Ha ha! Ja, de är för charmiga, våra små liv. Nähä, besvikelsen var stor när Helge sa Borås... Kanske har jag gissat fel i alla fall. Men tur att du bloggar på varje dag i alla fall :-). Trevlig helg! Annika

Strandkullen sa...

Jag älskar med grekiska...hihi...så här kommer en liten fråga:tjaaa baaa saaaa ba fråga öhhhh lite nyfiket vad som menas med min vecka....öhhhhhhh...eeehh...borås?! NYFIKEN*ler

Lizas Lantliv sa...

Hej!

Vilka fina bilder!!
Lilla fuskgranen är för söt, har oxå en sån!

Mvh Liza

Anonym sa...

Hej!
Är en nytillkommen läsare av din blogg då jag snubblade in på den på något sätt. Jag tycker att dina bilder är jättefina och är imponerad över hur du lyckas ta närbilder på glansiga ting utan att kameran speglar sig. Ville bara ha det sagt. Ha en bra helg!
Tove