fredag 5 november 2010

Ostylat!

Vy från köket in till vardagsrummet på nedervåningen
Vardagsrum
Kakelugn
Vy från vardagsrum in till köket
Matsalsgrupp i vardagsrum, nedervåningen
Vardagsrum, nedervåningen
Hall
Hall
Hall

Angående bilderna på vårt hem, japp, det är så här vi har det och så här ser det ut vilken dag i veckan som helst. Ni ser bara inte dammet och de smutsiga fönsterna på bilderna bara :). Men jag/vi gillar inte att ha en massa saker framme, om man ändå inte använde dem. MEN! Ett hem är till för att LEVA och NJUTA i och får absolut inte vara som ett dockskåp. Så vi har sett till att ha tyger (på soffor och stolar) som man kan ta av och tvätta och ha saker framme som kan pillas, plockas och användas av en två-åring utan att man skulle få rå-ångest om det åkte i backen. Hemmet är ju till för alla i familjen , inte bara oss vuxna!!

Iallafall. Just nu befinner jag mig i vår vackra huvudstad. Behöver jag säga att jag njuter, myser och är hyfsat nöjd just nu :)!!

Trevlig helg, goa bloggläsare!!!

KRAM

// Inredningsfrun

8 kommentarer :

Anonym sa...

Säger det igen, vilket underbart hem!! Och du har så rätt ett hem är till att leva i och inte vara ett dockskåp.
Skulle mer än gärna ha en lista på vart du hittar allt det fina.=)
Jag har länge letat efter en vägg lykta som du har på bild 2 tror jag, snälla säg mig vart jag kan hitta ett sådant. Njut av huvudstaden och tipsa oss sedan om mysiga butiker.

Anonym sa...

Har er två-åring inga leksaker? :)

Anonym sa...

Hittade hit till din blogg för ett par dagar sedan och har inte kunnat slita mej sedan dess:) Du har verkligen ett underbart hem och din blogg är otroligt inspirerande!

Jackie sa...

Hej!
Tack för besöket i butiken. Det är en väldigt fin och inspirerande blogg du har, jag återkommer definitivt och lägger till dig i min blogglista.
Må så gott!
Hälsningar Jackie på Coast & Country.

Jenny sa...

Så fint ni har det! Jättefina bilder du visar! Tack för att du delar med dig av ditt fina hem. Ha en toppenbra helg! Kram

Anonym sa...

Ostylat, my ass!

www.livskraftcoaching.se sa...

Hjälp!??<3
Har länge letat efter den matta som ni har under matsalsbordet. Har sett den tidigare i någon annons tror jag men har glömt var och har nu varit på jakt efter en sådan. Så nu undrar jag var den kommer i från. Tacksam för hjälp!
Allt gott och stort tack för en jättehärlig och inspirerande blogg! Marie

STENLYCKA sa...

Ditt hem är bara så vackert. Njuter!!
Vad härligt att du har det underbart i Stockholm fortsätt med det!! Allt gott till dig!
Hos mig är det en vacker vinterdag med lite frost på marken och en svag novembersol, känns bra idag när mitt hjärta gråter. Det är ett år sedan min mor gick bort och en dag som denna kommer alla minnen tillbaka, känner en oerhörd saknad, men jag tror det är viktigt att få sörja för att senare kunna gå vidare. Livet kan vara krokigt men aldrig utan mening.
Stor kram till dig!
Raina