torsdag 4 november 2010

Självstudie!


Välkommen in i vårt kök, nya och gamla bloggläsare. De flesta av er har sett det förut och inte så mycket har hänt sedan sist jag visade köksbilder. Men idag har jag fotat köket för egen vinning, som en liten självstudie, kan man säga. Jag tycker nämligen att man ser mycket bättre och mer objektivt på sitt hem när man ser det på bild. Annars är det så lätt att man blir "hemmablind", tycker jag.

Så idag studerar jag bilderna och funderar på vart och hur jag ska jul-pynta. Japp, ALL min tankeverksamhet den vakna tiden på dygnet (å i sömnen oxå faktiskt) går till att lääängta och fundera på vart allt jul-lull-lull ska få husera i år. Härligt, härligt!!

Imorgon åker vi till vår vackra huvudstad för att myyyyysa. Hoppas att "julen" i butikerna är fram plockat. I let you know!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Tack för alla tips på vår lilla weekend å tack för söta kommentarer i förra inlägget. Ni är bara BÄST!!! Å by the way, vill ni få bilderna större så klicka bara på dem!

11 kommentarer :

BLONDETTY sa...

Du har superfint i köket! Vi Blondettysar längtar också efter att få julpynta! Ska bli SÅ mysigt!

Kram på dig raringen!

JessicaMaria sa...

Ni har vekligen ett drömhem! Superfint!

White sa...

Hade jag inte trivts så enormt mycket här hemma så hade jag blivit smått avundsjuk på ditt hem..

Anonym sa...

Älskar din blogg!!! Det är så fint!
Praktisk fråga, ser att ni har vita soffor, har ni även det i tv/vardagsrum, hur fungerar det med barn? Vi har en son på 3 år, ska nu köpa nya soffor och både jag och maken vill ha vita soffor. Är det tokjobbigt?

Stort grattis till bebis i magen,
Ellinor i Skåne

Terése sa...

Liten fråga bara; Har ni det alltid så väl iordningplockat? Inget som ligger o skräpar och man ser inte ens att det bor ett barn där... Det är SUPERFINT men man undrar ju. Här ser det ut som en tromb dragit fram oavsett hur mtk jag plockar undan (2-åring...)

Underbara Juletid sa...

Vilket underbart kök och härligt att planera julpynt!!

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej!

Så vackert ert kök är,,, där smakar säkert maten gott!

Ha en skön helg!

E-K/noll54/DOMMO

Jenny i Skriketorp sa...

Ska bli spännande att se ditt kök på TV snart...!!?

Anonym sa...

Åh, jag längtar oxå efter att få julpynta!! Så jättefint ni har det hemma hos er! Du har väldigt bra blick och känsla för vad som är vackert!!

Nikita sa...

Vi har också vita ektorp soffor + fåtöljer hemma. får många frågor om hur det funkar med barn.. jag har aldrig sett det som något problem.. dem går ju tvätta =)

Sandra sa...

Vilket kanonfint kök ni har!
Gullig "bebismage" du har också..är nog en lite kille där i..:)

Ha en bra dag