måndag 10 maj 2010

Allvarligt!!






Ja, allvarligt talat så tycker jag nog att det är dax för lite sommar-känsla här på bloggen. Å eftersom det fina vädret lyser med sin frånvaro så får det bli att bjuda på lite av fjolårets sommarbilder från the Island. Alla bilder är tagna inom promenadavstånd från me casa!!

Så vad säger Ni!?! Är vi överens om att Öland is the place to be??? Japp!!! :)

KRAM

// Inredningsfrun

6 kommentarer :

Millan sa...

Självklart är Öland det absolut rätta stället att bo på!!!

Kram från Millan som är född här på Öland och alltid har bott här ...

Loo sa...

Ååååååhhhh......
Va härligt!!! Tack för den fantastiska "sommar-kicken". Hos oss lyser solen också med sin frånvaro och det är hela fem plusgrader, stööön!
Men som vi alla vet, efter regn kommer..............
Hej från Loo!

Anonym sa...

Hejhej!! Har följt din blogg ett tag nu och jag har inte fattat att ni bor på vackra ÖLAND!!! Har vart där massor av somrar minst 20 i mitt liv. vi älskar öland har bott ofta på saxnäs camping i färjestaden, älskar att besöka paradisverksta´n! och Borgholm med alla mysiga affärer...vart nånstans bor ni? Ha det gott och njut av denna underbara Ö./Carina

Anna i Hallsberg sa...

De ljuvliga sommarbilderna behövs när det är +7 och nordanvindar....Vart är våren och sommaren?? Tack, för din underbara blogg!! Kramis Anna

Malin sa...

Ååå, fick nästan ont i hjärtat av sommarlängtan. Så skönt att ha allt det där framför sig. Trodde först att du hade lånat bilderna... fast jag vet att du fotar så himla fint. Men de såg så otroligt proffsiga ut! Bild 3 o 4 var fantastiska.

Ha det gott!

Elvor sa...

Öland är så underbart! Skulle kunna tänka mig att dra flyttlasset dit om det så skulle vara någon gång i framtiden!