tisdag 11 maj 2010

ÄNTLIGEN!!!

Å så ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN var solen tillbaka - tjohooooooooooooooo!!!! Å så ljuvligt att höra fågelkvitter (slutar man lyssna efter det när det är dödstråkigt väder för jag hör aldrig fåglarna kvittra då???) och se en alldeles underbart vacker blå himmel!!! Det här kommer att bli en kanon dag, det känner jag enda ner i lilltån!!!

Igår på vår lilla eftermiddagspromenad här på the Island, så plockade vi de första tusenskönorna. Eller "bomma" som Bebis säger. Bomma,,,, det måste ju bara vara världens vackraste ord!?! Eller vad säger Ni ;)???

Lite tisdagskramar från mig till er kommer här....

KRAAAAAAAAAM :)

// Inredningsfrun

Psssssssssssst........ Det söta lilla vasen i fattigmanssilver kommer från Ib Laursen. Den fick dock som kopia lite här och var tex på Blomsterlandet. Säljes där för ca en fjärde del av priset dvs 19 kr. Så skynda att fynda!!!

1 kommentar :

Elle sa...

Igår tittade solen fram lite ett tag, men idag är det grått och kallt igen. Om du har ett par solstrålar över får du gärna skicka dem söderut! *ler*
Fina "bommor" du plockat. Hos oss övergår de gula maskrosfälten långsamt till vita bollar, som snart flyger omkring som snöflingor med vinden.
En tisdagskram tillbaka!
Elle