fredag 14 maj 2010

Morgonrocksdag!
Idag bjuder vädret in till en riktig morgonrocksdag! Men där gick jag bet för vi har nämligen gäster på besök å då kan jag ju inte springa om kring i morgonrock hela dagen!!!

Istället blir det en sväng upp till Borgholm. Kanske blir det, likt igår, en fika på något mysigt café. En kan ju alltid hoppas!!

Idag bjuder jag på lite nytagna bilder från gårdagens tripp till Gårdby Kafé och Lanthandel. Å jag säger bara det; Har Ni vägarna förbi the Island någon gång så MÅSTE ni bara åka dit!!! Det här är inte ett tips, det är en order :)!! Mysigare café får man leta efter. Dessutom gott hembakat fika, gullig personal och så LJUVLIG inredning!!!

So long så länge!!!

KRAM

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

Stora och små drömmar sa...

Vilka härliga bilder du visar, har varit in här flera gånger och tittat utan att lämna nån kommentar på senaste tiden, men har haft fullt upp med uppsats men nu börjar det lugna ner sig lite på den fronten så nu kanske man har mer tid att kolla runt och att blogga själv:) ha en underbar helg kram Jessica

Anna i Hallsberg sa...

Vi ska ju till the Island på semester å självklart vill jag inte missa Gårdby ;) Har du fler roliga tips för oss fruar som ÄLSKAR inredning (och männen som hellre fikar eller tar en öl ;) ) Kramis Anna