onsdag 26 maj 2010

Vackert ogräs!!


Nu äntligen har de vackra syrénerna börjat att blomma här på the Island. Ljuvligt!! Även om de inte står så länge inomhus, var jag ändå tvungen att plocka in lite "sommar" här hemma. Å i den söta buketten plockade jag även in lite vackert ogräs i form av hundkex. Ja, naturen är då sannerligen god!!!

Eller vad säger Ni, kära bloggläsare???

KRAM

// Inredningsfrun å nästan lite salig

7 kommentarer :

Elle sa...

Ogräs eller inte, fint är det iallafall! Vem bestämmer förresten vad som är ogräs? Visst är väl en äng full med gula maskrosor helt underbart vackert? Eller är maskrosor en grönsak...för man kan ju använda det till sallad!?

Ha en skön kväll!
Kram Elle

Anonym sa...

Grattis till sista tentan!!!

Krmaelikram ifån andra sidan sundet

Rosor och ruiner sa...

Ja, va säger vi...klart det är vackert! Här på min ö har inte syrenerna slagit ut ännu, men det är bara en tidsfråga..;o)

Jenny sa...

Ja du...ogräs kan faktiskt vara fint det också. Härlig färg det var på syrenen. Kram Jenny

Jenny i Skriketorp sa...

Tänkte att jag skulle fråga dig om hur du får syrénerna att stå så fint inomhus, tycker att de slokar efter någon timme bara. Jag VET att det finns knep, kanske någon som vet?! Syrén är tydligen känslig mot bakterier och vill ha väldigt RENT vatten, men HUR?! Du har ju många bra bloggläsare, någon som kanske vet?! Så man kan njuta av sina vackre syrénblommor läääänge!! :)

Anna i Hallsberg sa...

Ja...underbart! Nu ser vi fram emot en helg med förhoppningsvis mycket sooool! Gulliga kort på "Bebis"...Ha det gott!! Kramis Anna

Anonym sa...

Om syrenerna är känsliga mot bakterier.... varför inte en skvätt med klorin i vattnet?
Det använder jag mig av till bukettrosor här hemma och då kan de stå vackert upp till 14 dagar.
Men det viktigaste är nog att ge blommorna en fin snittyta varje dag.