fredag 6 juli 2012

D-day!

Idag är det D-day. För idag kl.12.00 läggs pilotavsnittet av "Big in Turkey" ut på Royalbloggers som ni hittar HÄR. Så missa för guds skull inte det!!! Å som jag sagt tidigare. Ta oss med en stor nypa salt. Å till vissa av er kan jag ju redan nu säga att ni bör googla "ironi" innan ni kastar er hejdslöst på tangentbordet och klickar iväg en massas otrevlig heter till mig och mina medsystrar. Er åsikt är en annan sak och är alltid välkommet, det vet ni. Men rena och skära elakheter kan vi väl vara överens om att vi besparar oss denna gången, tack!

Så. Håll i hatten. Så kör vi :)! Tjohooooooooooo!

Nu, städa. Snart, leklandet.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst...... Godaste västerbottenost-pajen med trattkantareller serverar jag med en klick creme fraiche, löjrom och lite färsk dill. Yummi! Ska försöka leta fram receptet och lägga ut till er. Mums!!!

13 kommentarer :

Lena - gott för själen sa...

Ser fram emot första avsnittet!

Pajen såg gudomlig ut!

Kram Lena

Inner Outer Beauty sa...

Åh så gott det där ser ut! Ser fram emot avsnitten!
Kram Caroline

Anonym sa...

när kommer resten av avsnitten? Var över förväntan :)

//SD

Åsa sa...

Fiiin du var! Otoligt kul! Vill se meeer!
Kramar Åsa

a piece of happiness sa...

Vilken härlig tjej du är. Och du låter som Lena PH för sjutton!! ;-)

cat sa...

Sanslöst!!! Ska bli kul att se mer.
Ha de gott. Catarina

Mary sa...

Varje gång jag kikar in här blir jag så sugen på att bara lämna sthlm bakom mig och flytta.. Helt livrädd för att jag ska bli totalkär i Öland nästa helg när jag ska dit och hälsa på en bloggvän.. Underbara bilder som vanligt!!

Angelin sa...

Herregud, så godt det ser ut! Og piloten var kanon bra!!! Feel-good på sitt beste, spør du meg:) Gleder meg til å se mer, av dere underbare kvinner.

Klem fra Norge:)

frida sa...

Såg precis piloten... AWESOME vill se mer =)

AnnCatrin sa...

Alltså, Marika.. Du är så snygg och härlig så jag nästan trillar av soffan! Ni tillhör verkligen de coolaste tjejerna jag stött på :D Din energi, utstrålning - heeeeela du, jag bara tokälskar dig :D Fortsätt, fortsätt och åter fortsätt på samma bana. Längtar tills vi få se alla avsnitt! Stor kram

Jessica sa...

Härliga bilder och rolig blogg!

Kram

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Tjoho äntligen....vill med se mera!!!

KRAM

FruSol sa...

Va roligt att smygtitta lite men det roligaste var nog att jag helt missat din dialekt (är själv från Sthlm). Har läst din blogg typ 1 år men aldrig tänkt på att du nog kan ha dialekt. Så där fick jag en verklighets uppvakning..... :-) kul grej i alla fall.