onsdag 25 juli 2012

En sådan där dag!Idag gjorde jag det igen. Drog till stranden, själv, med båda kidsen (det är alltid att utmana ödet lite grand, när dagen innan gick smärtfritt!!). Å vilken ljuvlig dag det blev!!! Ljuuuvlig! Ni vet "en sådan där dag" som liksom sätter sig som ett mentalt feel-good-klistermärke och som får en att le och bli lite varmare inombords när tänker tillbaka på dem. Det är dessa dagar som det inte riktig går att sätta fingret på, vad det var som gjorde den så där himlans bra. Den bara känns i hela kroppen!

Idag var det förmodligen det ljuuuvliga vädret som gjorde dagen extra speciell. Eller den kritvita sanden. Eller det ljumma vattnet. Eller att glasskön inte var speciellt lång precis när vi var sugna på att köpa glass. Eller det faktum att det inte gjorde någonting alls att Festisen rann ut eller att köttbullarna ramlade ner i sanden. Kidsen var lika glada för det och happy kids = en happy mama :)!!!

Nu ska jag kasta mig i bingen och låta den här dagen landa lite. Just nu ligger den och bubblar och kittlar precis överallt i kroppen. Som sockerdricka ungefär. Det blir ju lätt så, när man har haft "en sådan där dag" :).

KRAM

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

Lena - gott för själen sa...

Härligt! Lyckades också få en sån där dag igår. Tänker plocka fram känslan en regnig tisdag i november.

Kram Lena

chatarina sa...

Vilken härlig dag du har haft:) kram