tisdag 17 juli 2012

Ni är många!

Min fina vän S och en av hennes underbaringar.


Ni är många som ska semestra här på the Island i sommar. Jag förstår er. Öland är ett semesterparadis. Eller ja..... Vi tycker ju så klart att det är ett paradis året om annars skulle vi ju inte bo här :). Iallafall.

Ni har frågat efter tips på ställen som ni ska besöka eller bo på (Gårdby Kafé & Lanthandel, Möbleri Mittbrodts till er som gillar inredning och Strandnära, Hotel Skansen om ni ska övernatta) och lika många har frågat när vi har vår nästa spelning med The MamaS. Tyvärr blir det inga fler spelningar denna sommar, eftersom min fina vän S har en kronisk nackskada som gör att hon knappt kommer ur sängen vissa dagar. Hon provade och försökte ändå att spela piano för ett par veckor sedan men det går inte. Händer och nacke hänger liksom inte med på vad de ska göra eftersom hon knappt känner dem och smärtan hon genomlider både när och spelar och efteråt gör att det inte är värt det. Inte på långa vägar. Så. Nu håller jag tummarna att den specialistvård min vän genomgår ska få henne på bättringsvägen och att slipper den smärta och värk som hon dagligen genomlider. Å så hoppas jag att hon snart kan sitta vid ett piano igen. För det hon gör där är magiskt!

Nu. Gå ut och dansa soldans (God knows att vi behöver lite sol här på ön!!). Snart, förmiddagsfika.

KRAM

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

♥Linda♥ sa...

Fy vad jobbigt för din väninna! Man glömmer ibland hur bra man har det som är frisk. Kronisk värk måste nog vara det värsta tänkbara. Det räcker ju att man har ont två dagar någonstans i kroppen så är man ju gråtfärdig (jag iallafall).

Om vi går ut alla på en gång och dansar soldans så kanske det ger effekt :) Jag börjar nu...

Kram

Coolaannna sa...

Trist att ni inte kan sjunga mer.
Ibland får man vara glad för det lilla!

Öland, ja, där har man tillbringat mååånga somrar förr. I år ska vi upptäcka den andra ön :)

KrAm Anna