tisdag 3 juli 2012

På allmän begäran!


"Är poolen inte klar snart", undrar Lillebror.
Det röda lilla huset är pumphuset. Min käre make har byggt det bräda, för bräda
och målat och gjort det så sött. Han är duktig han!


På allmän begäran visar jag er lite bilder på; Hålet! Hålet som nu faktiskt är fyllt med vatten och som snarare borde kallas en pool. Iallafall. Nu är själva poolen klar och om man inte vet hur mycket jobb (myyyyyycket!!!) som lagts ner på att bygga upp den, så är det ju inget som syns när allt jobb ligger nergrävt i jorden. Men sheize alltså! Helt galet mycket som ska göras.

Nu ska "bara" (HA!) allting runtomkring (som staket, stenläggning och lull-lull) fixas i ordning och sedan är vi med hål.... eller ja..... med pool :). Härligt!

Nu, Murder in Midsomer. Snart, kvällsmacka.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst..... Poolen kommer från Poolkungen och har måtten 8 x 4 m.

6 kommentarer :

Fotograf Sofie Gustafsson sa...

Vad härligt!! kommer bli kalas när det är klart! :)

Annaochlivet sa...

Åhåå så härligt! :) Nu är det snaaaart klart då:) Tjohoo! Kram

Stora och små drömmar sa...

Härligt med en stor egen pool, nån dag ska vi också ha en sån men i nuläget får vi nöja oss med vår lilla runda pool. Ha det bra Kram jessica

Vuxenmamman sa...

Det var ju det jag sa........ni kommer få så fint och ni kommer ALDRIG ångra er! Härligt.

KRAM

Lena sa...

Åh vad härligt, alltid nära till ett svalkande dopp och härlig motion. Är det skitdyrt att bygga pool? Om du törs och vill får du gärna dela med dig av kostnaderna. Svårt att få redan på såna uppgifter annars vad det verkligen kostar totalt.

Malin sa...

Ni kommer inte att ångra er! Vi har också pool och den där känslan en ljum sommarkväll på altanen och man är så där sommarsvettig och det bara är att hoppa ner i poolen.. Det är oslagbart!!