fredag 13 juli 2012

Jag vet när den kommer!


Idag när jag kollade på vädret på tv, visades en summering av antalet soltimmar i städer runt om i landet (Borlänge hade haft typ 6 timmar sol. Uj, uj, uj. Stackarna!!!) och det var helt miserabelt att se. Kiruna ska man tydligen bo om man gillar sol. MEN. Jag vet när den kommer hit till the Island. Solen kommer så fort vår pool är klar. Bara så ni vet. Den har liksom väntat in oss och sparat alla goa, riktigt riktigt varma dagar och kvällar till oss :). Lite taskigt kan man ju tycka, men samtidigt så vet ni vart ni ska beifnna er om ett par dagar.

För nu är det faktiskt bara ett par dagar kvar nu tills allt är klart. Så då blir det bad och sol för hela slanten. Inte en dag för sent!! Tjohooooooooo!!

Nu, fingra upp de sista i chipsskålen (ni vet när man får dra pekfingret i botten på skålen för att liksom inte missa en endaste chips-smula). Snart, nattinattisovagotti.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst.... Idag bjuder jag på lite fler vinklar och kort från altanen och från bortre delen av trädgården så att ni får en känsla av hur pool-området kommer att se ut. Enjoy!

3 kommentarer :

Anonym sa...

ska äntligen till öland på torsdag kommer långväga ifrån så då kommer jag o badar i din pool ha ha ha ha

Linda sa...

Jag börjar packa badväskan nu så ses vi när poolbygget är klart. OK??!! ;)
//Linda

Anonym sa...

OJOJ va fint det blir!!! Ni är så jäkla duktiga! Hoppas verkligen sommaren kommer på riktigt nu då. kram från Fagersta