lördag 7 juli 2012

Lördag igen!?!Är det verkligen lördag igen!?! Det var ju nyss det. Hmmmm.... Men det är väl det som kalla semesterlunk och dagarna bara flyter in i varandra i en skön dimma av allt som hör sommaren till. Bästa!!

Till alla er som sitter i era små stugor runt om i landet och är lite sugna på att se Att vara någons fru skaka ett träd, Malenami tinda med sina blå och prata mumindalenfinska, House of Philia bli pudrad på näsan eller se mig prata finska med Lena PH dialekt så kan ni göra det HÄR. Varsågod. It´s on the house :)!

Nu, fix-i-ordning. Snart, carpe diem.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst........ Idag bjuder jag på lite fler pics från Gårdby Kafé & Lanthandel. Varsågoda!

6 kommentarer :

Katta Kvack sa...

Menåh! Jag ÄLSKAR Gårdby K&L. Alltså, nu får jag lite abstinens. Brukar åka till Öland varje sommar, VARJE, till pappas hus. Men i år hoppar vi över eftersom vi inte riktigt pallar klämma ihop oss i någon annans hus med en 7 månaders som sovstrular om nätterna. Men åh!

Mia sa...

Min mamma var på Gårdby Café för ett tag sedan och bara älskade det!!! Tackar dig och Någons Fru för detta...Själv är jag inte allt för ofta¨på Öland (bor 60 mil där ifrån) men när jag kommer dit är Gårdby ett MÅSTE!!!

Kramar

Mirre Syr sa...

ser så fint ut! Måste ta mig dit! :)

Anonym sa...

Hej. Fina bilder på erat hem:-)
Har en sida där jag tycker du ska gå in och läsa om en småbarnsmamma som har det kämpigt. Man kanske inte inser hur bra man har det mot andra. Hjälp henne.
www.hjalpmig.wordpress.com

Christina sa...

Synd att butiken och cafét ligger så långt härifrån! Ser ut att vara väldigt trevligt!/Lila-Christina

Heléns Gott o Blandat sa...

Hallå!
Gårdby Kafé o Lanthandel är ett måste om man är på Öland!! Goe´fika, inredning o kläder när den är som bäst! MYS!!

/ Helén