måndag 2 juli 2012

Godmorgon livet!


Godmorgon måndag! Godmorgon världen! Godmorgon livet!

Idag har vi verkligen varit uppe i ottan (vaaaarför vaknar barn 05.00!! Är det ens ett riktigt klockslag, liksom? För mig är det en mer "O-M-G-lever-jag-verkligen-eller-drömmer-jag"-tid......) och nu har vi redan hunnit med allt som sig bör en måndag som denna. Eftersom solen lyser från en klarblå himmel idag, tar jag med kidsen på morgonpromis. Bästa sättet att fylla på energidepåerna :).

Nu, påklädning. Snart, energipåfyllning.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Idag visar jag lite pics från gårdagens kalas. Efter en massa regn på förmiddagen tittade solen fram under eftermiddagen vilket gjorde att vi kunde sitta ute och fika. Bästa, bästa!

6 kommentarer :

Familjen R sa...

Vet hur det är med klockan 5! Verkar vara en vanlighet bland barn på sommrarna. Jag fick däremot en chock imorse när ena barnet först vaknade klockan 6.23!! Sovmorgon..tack tack...hahaha
Här skiner solen också, vi får bege oss ut och få lite mer energi vi me..hej svejs!

tessan sa...

Ojoj!I skrivande stund är kl halv tio å min tvååring sover fortfarande!Nu tillhör ju inte detta vanligheterna men det har blivit sena kvällar i helgen så hon behövde nog sova ut.Vanlig tid är annars åttatiden.Det är lite lagom enligt mej som inte har en aning var ändan är kl fem!Hennes tremånaders syster sover oftast till nio om hon får.En trevlig måndag önskar jag er alla!

Hemlängtan sa...

Hmm...vågar jag säga att vi klev ur sängen 7.30!?!! Min två töser är 2½ (3 i sep)& snart 4 månader.
Ha en underbar dag! Kram Malin

Fotograf Sofie Gustafsson sa...

Å vad gott det ser ut! :-)

Paulina sa...

Phu... Fem är inte okej. INTE okej.

Fast om man får så god tårta till frukost så kanske, tänkte jag... Men så väl var det ju tyvärr inte, förstod jag sen. :)

Jag har smugit runt tyst här ett tag. Gillar din blogg!
Kram Paulina

micka sa...

mysiga bilder. tyckte karaffen är så fin...du vet inte möjligen vad det prosinlinet heter och vart man kan få tag på sådan?

kram micka