torsdag 5 juli 2012

Tanka!

Dagen.

Kenzas "Sugarfree" high heels tog jag på
mig till daten med girlsen.


Kvällen.


Alltså. Det regnar ju inte direkt tätt med inlägg här på bloggen för tillfället. Jag har fullt upp med att ha lata sommardagar och tanka på energidepåerna. Bästa!

Igår hade jag och kidsen en härlig dag på stranden och njöt av sol och köpefika. Mys! Senare tog jag på mig heelsen, drog in tilln restaurang i stan för ett eeeefterlängtat möte med ett gäng härliga mamas. Vi satt ute i kvällssolen och bubblade om barn, livet och bara sådant som mamas kan prata om i timtal utan att tröttna. Så nu är energidepåerna på fyllda på bredden och tvären och jag går kring med ett stort leende på läpparna idag. Tänk vad lite tankning kan göra för en trött mama :D!!

Nu, frukost nummer två. Snart, lek och bus med min underbaringar.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst...... Dagens bilder är tagna via Instagram och ni som följer mig på Facebook har ju redan sett dem. "Gilla" Inredningsfrun på FB så kan ni hålla er uppdaterade om vad jag hittar på om dagarna när jag inte hinner uppdatera bloggen. Bra va ;)!!

3 kommentarer :

Mirre sa...

Ser underbart ut! :)

SyMirre sa...

Vilken underbar blogg du har :) Hittade hit via tips från min syster - bra eller hur :) Riktigt trevlig inspiration har jag fått från dig och ditt ljuvliga hus. Själv ägnar jag mig åt att blogga on heminredning och sömnad så det är alltid roligt att se hur andra inreder och inspirerar :)

SyMirre

Camilla sa...

Sååå underbart fina skor...
Härligt att få tanka energi med andra girls. Man behöver få tjattra, skvallra, fnissa emellanåt. Make/sambo i all ära, men det finns saker män inte förstår sig på... =)
Kram!