fredag 28 januari 2011

Trångt men mysigt!

Nu när vi går i väntans tider passar vi på att omorganisera (I löööööve det ordet!! Maken är inte lika begeistrade över min obsession av detta ljuvliga ord) så mycket som möjlig här hemma. ALLT ska organiseras så att var sak har sin plats och makens kontor (som nu blir baby-rum) håller sakta men säkert på att att flytta en trappa ner.

Det vackra skrivbordet (som jag fortfarande inte har börjat måla!!) har iallafall intagit sin plats vid fönstret och det gamla linneskåpet (där allt kontorsmaterial och sooooo very important andra saker huserar) har nu gjort sig hemma stadda i det nya kontoret.

Maken har konstaterat att rummet är "Vääldigt trångt,,,,, men också mysigt" och det kan jag faktiskt hålla med honom om. Men om jag bara får omorganiera lite så ska vi nog få fason på det :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst...... Nu drar jag iväg till skolan och till min sista examination/seminarium innan min praktik börjar nästa vecka! Härligt!!

6 kommentarer :

Kristin sa...

Kram kram på dig, vad du boar *ler* Älskar också att rota omkring hemma och flytta om. Min man är inte lika glad då det ju ofta är han som får stå för bärandet. Man får lägga upp det lite fint. "jag tänkte att vi kunde ha skåpet här"... man börjar inte med: kan du gå ut på logen och hämta ner det astunga skåpet nerför stegen utan att slå ihjäl dig och sedan bära upp det för den skitsmala trappan och gör helst allt med ett leende och visa hur entusiastisk du är. Nej, så börjar man inte, man får ju vara lite finkänslig ;-)

ha en bra helg, är hemma med två små snuvisar och vi har piggat upp förmiddagen med att baka kolakakor...

/Kristin

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Så skönt att det är helg så att man får vara hemma och fixa och fotografera, det man gillar allra bäst! :))
Blir såå inspirerad av din blogg och allt du gör. Så fina fejkblommor, det borde jag också ha här hemma. Älskar blommor men jag är USEL på att sköta om dom stackarna.

Lycka till i skolan! Jag har ett reflektionsprotokoll som ska in och det borde jag göra bums. :)

Ha det gott! :)

Hildas hem sa...

Så fint du boar! :)
Den lilla gulliga skylten som sitter i din blomma borde jag ha i alla mina blommor här hemma. Det går lätt liiiite för långt mellan vattningarna här och skulle det sitta en sån skylt i varje skulle jag ju inte kunna motsrå att vattna :)

Ha en fin helg!
/Sofia

Annika sa...

Jag känner sååååå väl igen mig! Ha ha, ibland undrar man hur det står till med en egentligen men kul är det att fixa om lite. Blir kul att se hur skrivbordet blir fast jag tycker det är urläckert som det är. Det blir säkert kanon när du är klar!
Ha en härlig helg
Annika

Anonym sa...

Hej! Brukar kika in på din härliga blogg men har varit "anonym". Det är alltid kul att läsa och du verkar vara en härlig prick! Jag har ett exakt likadant skrivbord som jag också tänker måla, nu kan jag ju kolla hur ditt blir först:)
Ha en skön helg! Annika

Missmumin sa...

åh så mysigt. Får jag fråga vad för yrke din make har? Ha en underbar kväll, Jasmina.