onsdag 19 januari 2011

En till i mulliga familjen!
Nu har "mulliga familjen" fått ännu en familjemedlem här hemma. Jag pratar så klart om det söta vita "glögg-tillbehören" (som jag bara vägrar att plocka ner i jullådorna) i vitt porslin med runda former och mulligt, bullig och utbuktande hjärta. Sist in i familjen är den söta lilla tillbringaren som nu är fylld av vita krokuslökar i stället för glögg. Å den vita lilla russin/mandelskålen (som ni fick se häromdagen) med den rosa primulan i, får göra sällskap bredvid uppe på köksbänken. Glöggmuggarna får dock stå tomma ett tag till men det dröjer nog inte länge innan det slinker ner någon vårlök i dem också :)!

En härlig lill-lördagskväll önskar jag er, goa bloggläsare. Tack för att ni finns och förgyller min dag med era söta kommentarer. Ni är bara BÄST!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst..... Glögg-grejorna har jag hittat på julrean i en lokal inredningsbutik och det var 70% rea på dem. Härligt när fin, fina saker kostar ungefär lika lite som två liter mjölk :D!!

4 kommentarer :

Anne-Lie sa...

Tänk så mycket bra fynd, man kan göra efter jul!

Min lilla Stuga sa...

Tror minsann att det är lika kannor som jag har. :)) Hittade också dom på rea och slog därför till med två stycken. Ångrar att jag inte köpte dom små skålarna.

Ha en skön kväll och jag ser fram emot att läsa din blogg imorgon igen. :)

/Ann-Sofie

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej!

Va fina dom var.
Jag har liknande som är köppta på Duka för flera år sedan!

Vad har du köppt dom?
Ha en fin kväll!

Kram

Frida- trendenser.se sa...

Vilka fina vårplanteringar du har gjort! Kanske dags att ta tag i det även hemma hos mig till helgen.
//Frida