måndag 24 januari 2011

Plugg och piff


Godmorgon kära bloggläsare. Hoppas att helgen har varit precis så där lååååång, skön och slapp precis som den ska var.

Här på the Island har det mest blivit plugg, men så klart också lite piff och lull-lull. För i lördags hämtade vi ut vår nya matta (från Greengate köpt här) som vi vääääntat på (den som hittade på ordspråket "den som väntar på något gott....." har då minsann aldrig väntat på något på riktigt!!) länge, länge. Tanken var att mattan skulle få husera under köksbordet men nu fick den ligga i vardagsrummet i stället. Inredningsnörden, å tillika min käre make, blev så förtjust att han tyckte att vi minsann skulle beställa en till att ha i köket. Men tji fick vi för de var redan slut slutsålda. Så kan det gå.

Men bättre en, än ingen alls :)!

En härlig start på den nya veckan önskar jag er!

KRAM

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Strandkullen sa...

Himla snygg matta ni beställt. Jag har själv beställt en ripsmatta i beige fr greengate som jag går och väntar på...kramis semlan

Petra/Grannfrun sa...

Åh så fint ni har det... Supermysigt vardagsrum och mattorna är ju jättefina... Så snyggt och fräscht med vitt och grått...

Ha en bra dag!

/Petra

BLONDETTY sa...

Mattan blev superduperfin där!

Ha en härlig start på veckan!

Kram
BLONDETTY

Lilla Kråkslottet sa...

Detsamma till er!

Anne sa...

Jättefin matta och bilder hemifrån dig!
Fick habegär på en gång!

Kram Anne

Mimmi sa...

Grattis till en jättesnygg matta, så fint det blev! Ni har verkligen ett jättefint hem i övrigt också, tack för att du delar med dig :) Jag hämtar massor av tips och idéer härifrån!

Vitt Lantligt Romantiskt sa...

Hej,
Du har en väldigt fin blogg och en hel del vacker inredning på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya inrednings samlingsbloggen Vitt, Lantligt & Romantiskt. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://vlrinredning.blogspot.com.

Ha en bra dag!
Vitt, Lantligt & Romantiskt