måndag 17 januari 2011

Vad gjorde jag med videkissarna, del 3


Det lilla knippet med videkissar jag köpte i förra veckan har minsann räckt till både det ena å det andra. Dels till en söt liten krans, dels till dekoration till hinken i hallen, dels några kvistar som får samsas med vackra tulpaner i vaser här och där, dels till ett litet mini-arrangemang med glasflaskor i fönstret på ovanvåningen (som på bilderna).

Jag tycker att glasflaskor av olika slag är så tacksamt att dekorera med. De är billiga (jag har använt mig av gamla glögg- och olivoljaflaskor + en glaskaraff), lätt att få tag på och dessutom är det så vackert när solen lyser rakt igenom dem. Sedan kan man ju lull-lulla dem precis som man vill eller bara låta dem vara precis som de är (vilket jag oftast gör). Men nu ha jag satt ner en videkvist i varje flaska och voliá - lite våriga flaskor!


Snabbt fixat, billigt och lätt att fixa. Just the way I like it :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst........ Det inte så vackra elementet (läs skitfula elementet) bara vääääääntar på att få ett vitt elementskydd i trä. Jag måste bara övertyga "någon" här hemma att det är liiiiivsviktigt och av allra högsta prioritet att införskaffa ett sådant. Livsviktigt var ordet..... :)

2 kommentarer :

Anonym sa...

Så fiffigt av dej att göra så mycket roligt av videkvistar. Dundergulligt= ett nytt ord för=jättesnyggt. Idag har jag bakat bullar till semlor...bara att ta upp ur frysen o ta någon till kaffet. Även några kardemummaskorpor mini blev det också. Visst är det snyggt med vita elementskydd, vill också ha. Men jag undrar om de inte tar bort lite,lite av värmen i rummet. Men så fint. Hoppas att du får det. Kram på dej. // Magda =)

Anonym sa...

Hej Marika!
Till skillnad nu mot julgranen så måste jag hålla med din make om han inte tycker att elementskydden är så viktiga. Jag var tvungen att backa och titta på bilderna igen för att se elementet. Du hade gjort så fint i fönstret så jag såg inget annat. Det är så proffsiga inredare gör. Har du något tips för dammråttor också? ;D
Kram Lena