söndag 2 januari 2011

Party-preggers och nyårslöften!


Det är inte lätt att känna sig glammig nu när man mest känner sig som Barbaba-mamma vs heffeklumpen, men skam den som ger sig. Så på med lite bling bling och den lilla svart så - voila - party-preggers a la nyårsafton :)! Vecka 29 har vi nu gått in i - härligt!

Hur är det med era nyårslöften i år, kära bloggläsare? Själv brukar jag skippa det men i år ska jag ta mig tusan ge det ett försök. Jag är ju en riktig sucker för godsaker, så i år ska jag hålla mig ifrån godis. Japp, ni hörde rätt. Sydöstra Sveriges största sockerråtta ska alltså sluta äta godis. Känner att jag behöver bryta det slentrianmässiga moffandet och istället få tråna och lääääängt efter godiset istället. Nåja, vi får se hur länge jag kan härda ut. Frestelser är ju till för att falla för :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst........ Just nu sitter maken och mumsar på en massa godis och jag sitter och tuggar i mig salta pinnar..... två dagar avklarade och 363 too go... tjibi.....

7 kommentarer :

Jasmina sa...

Jag tror att du kommer att klara det! Heejja hejja! :)

Shabby soul sa...

Darling Marika, you look sooooo gorgeous with this beautiful growing belly!
Wish you health and love!
Have a good day
Silvia

Anonym sa...

hahaha! Vet precis hur det känns att va en riktig gottegris... jag är nog skånes största gottegris!!!! Men även jag har avlagt ett nyårslöfte som dig....vi får väl peppa varandra ;) så ska vi nog klara det!!!
Ha de gott söta du!
Kram Petra

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker magen passar utmärkt i partyklänning : ) Vart har du köpt den fina klänningen?

Lycka till med godisstoppet! Jag ska försöka mig på samma sak. Några dagar är alltid bättre än ingen dag alls...

Har du några städtips till oss som inte orkar städa. Här ser det ut som ett bombnedslag... Du har alltid så fint. Hur gör man? Färre saker? Mer disiplin? Jag behöver motivation : )

Ha en bra dag! Kram Helena

Anonym sa...

Åh så jättefin du är! Den lilla svarta passar kanon! ;)
Jag brukar inte heller ha nyårslöften men i år skulle jag vilja hålla igång kroppen lite bättre och skära ner på sötsakerna. Lördagar är ju helt okej att äta lite gott =). Det blir promenad med min prins varje fm men skulle gärna vilja ut och springa och få lite "egen tid".
Sköt om dig fina du!/Kram Jenny
http://jentanholm.blogg.se

Anonym sa...

Det kommer säkert gå utmärkt med godisstoppet. Några dagar är ju bättre än ingen i alla fall... Jag hade tänkt prova samma löfte, men vi får som sagt se hur det går : )

Har du några tips på hur man håller ordning hemma? Här ser det jämt ut som en bomb har slagit ner. Tvätt (ren/gammal?), leksaker, post, pennor, småkrafs som inte hör hemma någon riktig stans, hårborstar.... Hur håller man det fint hemma? Hur gör du som alltid verkar ha det så fint? Tips och motivation mottages tacksamt!

Ha en fin dag!
Kram Helena

♥ Fyra årstider sa...

Gud vad du är fin!
Kram Lotta