måndag 31 januari 2011

Glömsk!Jag kommer ärligt talat inte ihåg om jag ens visat er hur Bebis rum blev när vi tapetserat klart det. Snacka om glömsk. Nu för tiden ska jag vara glad om jag ens kommer ihåg att ta med mig själv när jag ska åka någonstans. Å som vanligt skyller jag aaaaallt på mina preggo-hormoner :).

Iallafall. Vi håller på att byta ut lite "baby-blått" i rummet och det kommer snart upp lite marinblåa vimplar i olika mönster och de små babynallarna ska få flytta in till det andra bebisrummet. Ja, lite omflyttning helt enkelt. Detta innebär att Bebis får lite nytt och mer pojk-aktigt i sitt rum och bebis i magen får Bebis hand-me-downs i sitt. Alla glada, alla nöjda. Speciellt jag som får lull-lulla :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssss....... Idag har jag haft en härlig dag hos goaste, mysigaste andra-kluddarna. Tänk att jag ska få vara där i fem veckor!! I löööööööve my job :)! Tjohoooooooooo!!!

6 kommentarer :

Hemma hos oss sa...

För att beskriva med ett ord- ljuvligt!!! =)

Anonym sa...

Hej Marika!
Så snyggt och trevligt ni(du) gjort i Bebis rum. Där måste han trivas. Vilken fin nalle som satt på väskan. Jag har inte längre min son skor på väggen. De är numera i storlek 43.;D
Nu ska jag se halv 8 hos mig. Önskar dig en skön måndagkväll.
Kramar Lena

bakom berget sa...

Så fint rummet blev! Kan det vara Rut det där mån tro? Fniss;)
Kram Åsa.

Majsan/ ljuslyktan sa...

jättefint rum! :)

Kristine Krüger sa...

Hej!
Vilket underbart hem du har <3

Jag undrar med vad för färg (vit) har du sprayat den fina ikea stjärnlampan. Något speciell färg för plast och värme?
Har nämligen en lampa som väntar på att spayas

Mvh/

Annas hjärtan sa...

Hej! Vilken underbart söt liten väska, den som är både prickig och randig. VAR har du köpt den? Kika jättegärna in hos mig, annashjartan.blogspot.com

Ha en fin kväll!