onsdag 5 januari 2011

Nu är det över!
Så var julen över hos oss, för denna gången och allt utom granen (som ryker idag) är kvar. Eller ja, nästan iallafall. De söta vita glöggmuggarna i köket kunde jag bara inte packa ner. De kan jag ju alltid plantera något i :).

Jag brukar inte känna någon direkt hets att plocka undan alla julsaker, men som alla andra inredningsfantaster (rätta mig om jag har fel) kliar det alltid i fingrarna när man får möjlighet att lull-lulla i hemmet. Å för min egen del handlar det inte alltid om att man måste köpa nytt utan att använda sig av det man har och göra det bästa av det. Inredning skulle ju aldrig vara svårt om man bara kunde handla, handla och handla. Men vem kan (eller ens vill!!) det?? Not me iallafall. Så ni får så snällt gilla läget att jag visar samma gamla favoriter om och om igen. Men lite nytt ska jag nog också kunna klämma in :)!

Som ni ser har det smugit sig in lite vackert blå pärlhyacinter i köket. Dem kan jag aldrig få nog av eller för många av heller för den delen! Såååååå ljuvliga!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssss...... Lampfötterna i förra inlägget är köpta på Åhléns för ett par år sedan, men de finns att köpa nu också. Lampskärmarna kommer från Watt & Veke och är köpta här.

5 kommentarer :

Sarah sa...

Åh jag håller helt med dig, att få lull-lulla är ju det allra bästa. Eftersom jag plockar bort en hel del "plock" för att få upp julpyntet istället blir det ju en chans att göra om helt och flytta om varenda liten pryl och pinal efter jul.

Pärlhyacinter är underbara, du inspirerade mig just till att köpa egna på väg hem från jobbet. Tack!

Min lilla Stuga sa...

Hej, har nyss hittat till din blogg och den är fantastisk. :)) Och jag blev sååå förtjust i bl a eran kökstapet! Men hela erat hus verkar vara fantastisk och precis så som man vill ha det hemma. :)Ha det gott.//Ann-Sofie

Marias Château sa...

Åååå, så vackert du har det hemma och vilken otroligt rolig blogg du har. Har läst många bloggar men det här är klart favoriten:)
Ditt lull lullande har smittat av sig, min jul är nu också bortplockad:)

Kram Maria

http://mariaschateau.blogspot.com/

Anonym sa...

Sååå snygga bilder. Gillar den platsbyggda bänken jättemycket. Håller med dig om att det roliga med inredning är ju att kunna lull lulla lite till höger och vänster = ) och det gör du galant! Kram Kerstin

Anonym sa...

jag håller med dig! Kram på dig