fredag 21 januari 2011

Rödbetsburk blir tvättstuge-pimpning!


I vår lilla tvättstuga har det för ett tag sedan kommit upp en liten praktiskt hängare för diverse tvättstuge- attiraljer. Eller ja, praktisk och praktiskt... den har nog mest kommit upp för att jag ville lull-lulla lite grand :). Iallafall. Idag visar jag lite bilder på min tvättstuge-pimpning;

Runt en gammal rödbetsburk har jag knutit ett grovt snöre runt om och hängt upp. I den får det ligga gamla fingerborgar, saxar och trådrullar. Å i godisburken från i julas har jag lagt mormors virkade spetsar. Även den burken har jag knutit snöre runt och hängt upp. Praktiskt, lätt och lite små-hemtrevligt sådär. Eller vad säger Ni?

Idag ska jag med tjejerna ut på lite after work. Eller ja, after school (eftersom vi pluggar hela högen) kanske jag nog ska kalla det, men vem är så noga. Trevligt ska det bli iallafall :)!

En härlig fredag önskar jag Er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Sofie Sturesson sa...

Jag tror jag byggt upp ett beroende av att kolla din blogg! :P Längtar alltid efter nya bilder ju, som tur är får man ju möjligheten att se det in action då och då!
Vi ses senare, kommer bli nice med lite tjejmys ju! Kramar S!

Det Ljuvliga i Livet sa...

Tänk att något så enkelt kan bli så vackert i rätt miljö! Du har verkligen ett bra öga för det vackra!
Trevlig helg!

Lääängtar till ditt nästa inlägg! =)

Anonym sa...

Lika fint som allt du lull-lullar med!!! Du är jätteduktig i det du gör! Men du kanske liksom jag tjyvar idee`r i andras bloggar ;)...men det är ju det man gör ju!!! kramkram från en trogen "bloggis"

Josefine-Elvine sa...

Tack för inspirationen! Det skall jag verkligen testa! Jättevackert blev det! :)

Kram Josefine från Finland