onsdag 5 januari 2011

Lat-dag, onsdagslyx och cup-cakes!Är det bara jag som tycker att det känns som lördag idag? Kanske är det för att det är afton idag (räknas ju som lördag), kanske är det för att hela familjen är hemma och samlade (ingen skola, inget jobb, ingen förskola) eller kanske för att vi bara hade en hel lång lat-dag framför oss.

Dock var det bara jag och Bebis som var lata (maken drog till gymmet). Vi åkte och fikade hos söta J & J där det bjöds på onsdagslyx de luxe med nybakade rasberry cup-cakes a la Leila. Mums! Å eftersom jag för tillfället försöker avvänja kroppen från godis (japp, drog till med ett hederligt godisförbud på nyårsafton), tog jag två stycken muffins. Jag menar, det är ju dumt att avvänja kroppen från socker för fort :D!!

KRAM

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Sussi sa...

Ja gud ja vad man har förgiftat kroppen med en massa socker. ja man ska inte sluta helt.du vad det ser gott ut mums Ha en fortsatt mys dag, en annan jobbar. Kram Sussi.

Josefin sa...

Hej! Gillar verkligen din blogg, läser den så fort jag kan! Såg i din blogg häromdagen några ljuslyktor och blomkrukor som liknar kungakronor. Jag undrar var du har köpt dom? Tycker absolut att du kan unna dig lite cupcakes ;)

Anonym sa...

Hej på dig du...
Pärlhyacinter i all ära fint, men vad ska vi toppa de me innan våren är här?
Kanske vi tröttnat på pärlhyacinter o tulpaner annat vårfint innan de verkligen är dags!!!!
Själv längtar jag oxå till ljuset och Våren men njuter av den härliga vintern som är så....vacker ljust nu...tulpaner brukar jag hoppa över är inte så glad i dom men lärkträdkvistar och anemon o videkvistar m.mm
de gillar jag.
Men vi ska se fram mot Ljuset.....Lovley

Vit Poesi sa...

Åh de där ser ju helt beroende framkallande ut!!
Smarrigt!
Kram Malin

Missmumin sa...

ÅåååH så gott de ser ut. Finns det kanske ett recept?? Kram jasmina :)

Bella sa...

Ååh, dem där såg ju farligt goda ut :) Riktigt beroendeframkallande!!

Nog känns det allt som lördag idag, har också varit ledig och förutom att bära in ved och skotta så har det inte blivit så mycket vettig gjort, ibland behöver man vara bara ledig!

Trevlig kväll

Kramar Bella

Anonym sa...

www.recept.nu :-) Välj sedan Leila...så får ni upp typ alla hennes recept :-) Tipsar även om hennes ljuvliga receptbok "A piece of cake" Hälsningar ett STORT Leilafan :-)