torsdag 11 augusti 2011

About the kids!

Vackra tripp trapp trull-ljusstakar från Louise Interiör.
Liljorna sprider en ljuvlig doft inne i vardagsrummet.
Gästboken får ligga framme så att vänner och bekanta
kan skriva en liten rad när de varit här hos oss.

Som ni säkert har uppmärksammat har vi två små kids här hemma. Eller ja, en är ju tiny tiny och gör ju inte så mycket väsen av sig men sedan har vi ju en soon-to-be-treåring som däremot gör dubbelt så mycket väsen av sig. MEN. Det innebär ju inte att huset måste se ut som hej-kom-och-hjälp-mig för det, eller hur!?! Dessutom behöver ju inte "lek" vara lika med en massa leksaker som behöver spridas überalles hela tiden utan "lek" kan ju vara stim och stoj med andra saker också.

Vi lever för våra barn och de är våra liv så det är ju klart att det syns att de bor här. De är faktiskt de som GÖR hela hemmet med en massa kärlek, stim och stoj, Cars-bilar och tågbanor. Å så kommer det alltid att vara. Men det är ju inte säkert att det fastnar på bild, för när vi leker så leker vi och då har jag fokus på det och inte på att fotografera.

Idag bjuder jag på lite pics från vardagsrummet som by the way är perfekt att leka i :).

KRAM på er!

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Lina sa...

Hej! Vad glad jag blir av att läsa din blogg! Det är så härligt att du njuter så av dina barn, och visst går det att ha ordning och reda även om man har barn, har själv barn i samma åldrar som du, och den äldsta tjejen får ännu mera inspiration till lek när det är lite ordning, vem vill leka när allt bara ligger i en enda stor hög! En del verkar tycka att det är lite jobbigt att man har sån ordning, och tycker att "måste det alltid vara så perfekt" och undrar hur barnen får rum till att leka bland vita soffor och fina saker som inte får rivas ner! Men mina barn får leka precis vart dom vill, och det är perfekt med en vit soffa, för det är ju bara att skvätta på lite klorin innan den åker i tvättmaskinen, och om barnen har lekt färdigt så är det väl inte så farligt att plocka undan?! Tycker att du har ett underbart vackert hem! Mvh Lina

Lotta sa...

Tror det helt beror på hur vilda barn man har och hur man mår som mamma och pappa. Du kan skatta dig lycklig över att må så bra. Det har inte jag gjort ( förlossningsdepression) och det tar på krafterna när många dagar Under flera års tid är en kamp som man bara vill ska ta slut så man får gå och lägga sig. Då har man inga extra krafter att plocka och städa undan, man får vara glad att man håller ihop psykiskt och kan ordna mat.

Anonym sa...

fftopic) begins when the "big bang," the new season?
[url=http://google.com]buy f l o m a x online without prescription[/url]

Anonym sa...

good site www.blogger.com. Offtopic: I was ashamed to confess, but than I managed and he understood
[url=http://levitra20mgprix.com/]levitra prix[/url]