tisdag 2 augusti 2011

O-pimpat
Hyllremsa i zink från Louise Interiör.
Äggkorg från Huset på landet.
Snyggaste grillöverdraget ever....... hmmm.....

Handdukshängaren som dock oftast är utan handdukar.
Rost är vackert!

Jag är lat. Japp så är det. Gillar inte att göra saker som jag inte måste eller som tar en massa tid eftersom min tid är dyrbar. Så. Därför konkar jag inte ute en massa saker till uteköket/altanen varje dag, som sedan måste plockas in på kvällen (undantag för sittdynor). Allt som står ute i vårt utekök får stå där i ur och skur (vissa saker har varit ute hela vintern) och de ser onekligen lite vind-pinade ut om man granskar dem. Men det gör dem bara snyggare, tycker jag. Vid de tillfällen jag visar bilder där det hänger handdukar vid uteköket så är det förmodligen för att vi har/ska grilla eller använda köket på annat sätt. Annars får de stanna inomhus.

Iallafall.

Så idag visar jag lite pics från vårt o-pimpade utekök. Om Ni klickar på bilderna ser Ni att det både syns en massa spindelnät, rost och smuts etc på alla grejor som står där. Men det är sådant man får ta när man är lat :).

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

cat sa...

Mmmm, visste väl det!! Ha, kände minsann igen huset på grillöverdraget när vi körde förbi i lördags ;)
Helt ärligt hade vi varit i Glömminge på Byggnadsvårdsbutiken och shoppat. Det drog i fikatarmen, därmed körde vi söderöver och passerade på ert Casa.
Ha de gott. Catarina

Himlavit sa...

Otroligt fint för att vara o-pimpat =)

Trevlig tisdag
Kram Tessan

Lilla Kråkslottet sa...

Du får pimpa överdraget lite! Klä in det i tyg! ;)

Anonym sa...

Vi har ett likadant överdrag, mycket praktiskt. Men jag vänder alltid på det så texten hamnar på baksidan, alltså in mot husväggen. Då ser man bara det blå och det blir mycket snyggare! Tips från coachen:-) Tack för trevligt bloggande!