söndag 14 augusti 2011

Om recept-slarvet!

Jag ber om ursäkt för att jag slarvat i receptet till min "fram-och-tillbaka-kaka". Bakpulver är ju så klart en fördel att ha i kakan också... hmmmm.... TACK du uppmärksamma läsare som upptäckte min miss innan någon han misslyckas med kakan (nu har jag lagt till mängden bakpulver också och receptet är som det ska).

Så kan det gå när jag ska försöka komma ihåg vad jag slängt ner i kakan OCH dessutom skriva ner det samtidigt. Jag lovar att bättra mig.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst...... Jag bakade min fram-och-tillbaka-kaka även idag och idag slängde jag även på hackade hasselnötter. Det blev fantastiskt gott vill jag lova!

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hej söta Inredningsfrun!
Satt i går morses med morgonkaffet och vandrade min vanliga morgonrunda bland mysiga bloggar på nätet - och då givetvis Din :) Tittade ut på äppleträdet som dignar av frukt och funderade på vad jag skulle baka för god äpplekaka, då jag av min glädje upptäckte Ditt härliga recept! - Jag bakade bums din kaka - och jag förstod att det skulle vara bakpulver i ;) och ja, jag blev barnsligt förtjust i den! Så här kommer ett stooort tack till Dig, för både söndagskakan och för att du glädjer mig med din inspirerande blogg!
/Kram Sara i Hasselbacken

Anonym sa...

Vilken tur att jag kollade din blogg innan jag satte igång med att baka din fram-och-tillbaka-kaka!!!!! Jag är så förvirrad så jag reagerade inte ens över att det saknades bakpulver...
Tyvärr får jag inte använda egna äpplen, för i år har det bara blivit 2 äpplen i vårt äppelträd :-(
Följer din blogg slaviskt! Finns det bilder på fler rum än kök och vardagsrum? Är nyfiken på vad som finns på övervåningen ;-)
Kram MiaF

Eleonor sa...

Godmorgon Tjejen! Du är förlåten:) Det fixade sig ändå,jag tog två tsk bakpulver när jag stog där med min bakskål:) Och sen kom mor & mormor på fika, åh de älskade kakan! tusen tack för ett jätte smidigt och gott recept.
Kram från Eleonor

Anonym sa...

*skrattar
Bakade kakan utan bakpulver och fick massa beröm över den!
Provar med bakpulver nästa gång ;)
Tack för goa recept!