lördag 6 augusti 2011

Dagen i bilder

Tjohoooooo! Vilken härlig dag!
Jag tror minsann att jag känner för att studsa om kring lite.....
...... bäst att hålla i lung-tuttarna när jag studsar,
så att jag inte åker på några blåtiror....
...... wiehooooooooooo!!!
Kall öl är alltid gott. Fast för min del gäller bara vatten nu.....
..... men kött-fest säger jag aldrig nej till :)!
Lillebror och god vän.

Idag har vi haft en riktig mysdag med goda vänner. Det har blivit både lite strand-häng, studsmatta-hoppning (av bilderna att döma så skulle kunna tro att jag bara stod på studsmattan men det var tydligen hopplöst att fånga mig på bild när jag befann mig i luften), kött-fest (grillad oxfilé, marinerade grönsaker och aioli till lunch) och fika i solen. Ljuvligt!

Å som kronan på verket blev det hämtpizza (som inmundigats framför tv:n) till middag ikväll. Perfekt avslutning på en härlig dag.

Vad har Ni hittat på, kära bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst...... Rösta gärna på oss HÄR så blir vi glada. Håll muspekaren över stjärnorna så kommer det upp en bubbla som säger hur du gör för att kunna rösta. Tack på förhand :).

2 kommentarer :

Anonym sa...

Nu har jag gjort tre jobbveckor efter semestern och det har inte varit nådiga veckor, ändå jobbar jag inte heltid. På hemmaplan har jag dragit igång att renovera våra fönster ... Ser att du också är sugen på Greengates röda Fayserie, är den inte helt underbar? Mmmm ...

Trevlig helg,
Jenny

http://annelundstradgard.blogspot.com

FruSol sa...

Läste gårdagens inlägg nu och inser att jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde igår. Om det beror på total "mammaledig" avslappning eller total förvirring vågar jag inte svara på..
Men just det, nu kommer jag på vad vi gjorde. Vi åkte och fikade med ett par kompisar och deras ursöta lilla dotter. Det var ett tag sedan vi träffades pga av semestrar mm. Så det var super trevligt att ses igen. Sen blev det bara en "liten" sväng i några butiker (vad som hände med "bara" fika vet jag inte ;-)
Råkade trilla in på Chili och hittade den sötaste lilla burk till min vitlök i form av en bakelse. Helt med mitt intresse för tårtbakning :-) Nu får vi middagsbesök så jag ska sätta på grillen men jag hoppas ni haft en fortsatt mysig helg.
Kram