lördag 27 augusti 2011

Dagens tips!

Billiga murgrönor i kruka får ersätta....
.... den stendöda blomman på båge....
...... så ser det ut som en ny blomma!
Nytt och fräscht i fönsterna.

Håll i hatten för här kommer "Dagens tips" och sanna mina ord, det var inte igår;

Jag har glömt att vattna blommorna i fönsterna i vardagsrummet. Ooooops. Men no danger on the roof eftersom jag kom på hur jag skulle få nya fina till en billig penning. Så jag åkte till Herr Kamprads varuhus och handlade biiiilliga murgrönor i kruka. Sedan klippte jag bort den de döda gamla blommorna och tog loss den hjärtformade bågen, satte ner den i murgrönan och virade runt murgröneslingorna. Klart!

Nya fräscha blommor i fönsterna - perfekt! Får se hur länge dessa klarar sig....

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Marre sa...

Hejsan

Har följt din blogg ett tag och det är nog på tiden att jag lämnar ett spår.
Jag fullkomligt älskar din blogg, så otroligt bra tips och fint har ni hemma!!!

Bra tips om blommorna... mina mugrönor växer som ogräs dom... vattnar dom varannan dag och duschar dem en gång i veckan för att slippa spinn.... och dom blir STORA =0)

Trevlig lördag !

Kram Marre

Johanna Stålros sa...

Murgrönor har jag svårt för att klara inomhus, de har en tendens att dö;) Här på balkongen däremot växer de och frodas. Kram Johanna

Anonym sa...

lyckas du lika bra med dina murgrönor som dina orkidéer? i så fall är jag väldigt intresserad av hur för även om jag är florist så klarar jag inte av murgrönor inne :-/ kram Matilda

Anonym sa...

Hej!
Tack för en jätte bra blogg, läser varje dag innan sängdax:) Ville bara dela med mig av mitt tips på att hålla liv i murgrönan, sätter ned dom med innerkrukan i diskhon med lite vatten i ca en halvtimme en gång i veckan och de håller sig hur fina som helst:)