onsdag 3 augusti 2011

Sida vid sida!
Bebis och Lillebror. Sida vid sida (sovande i dubbelvagnen).

Say no more!

KRAM

// Inredningsfrun vars hjärta svämmar över av kärlek till sina barn

7 kommentarer :

Anonym sa...

Vad är det för dubbelvagn du har? och är du nöjd?

//Sofi

Familjen R sa...

Hej hej!
Va bra att du visade ett foto på dina två älsklingar i dubbelvagnen. Vi kommer få tillökning i februari nästa år och då är vår förste son 2 år ungefär. Är det bra at ha en dubbel/syskonvagn då? Även fast han är rätt "gammal" och kanske inte vill sitta i vagn längre? Kanske ska tillägga att vi bor i Sälen där det kommer en hel del snö och asfalterade gångvägar lyser med sin frånvaro.
Tar gärna emot tips från en tvåbarnsmor med lite mer erfarnehet ;)

carinaon sa...

Ljuvliga barn! Du tar så fina bilder!
Carina

Malin sa...

Hej!
Hittade just hit till din fantastiskt fina blogg! Jag gillar liknande stil och har fått hur mycket inredningstips som helst bara på de fem minuter jag surfat runt. Måste fråga: vilken tapet är den rutiga ni har i köket? Jag är ute efter något liknande fast i blått till mitt sovrum. Stort tack för svar!
mvh Malin

Anonym sa...

Fin blogg. Din man har väl fler barn? Skrivs lite om dom. Tillhör väl också familjen? Eller?

Anonym sa...

Hejhej i sommarvärmen!! sååå söööta sovande barn...mys!!! Vill bara kommentera föregående talare...vad har vi alla och du med att göra om hennes man har fler barn och att hon inte skriver nåt om dom...vad har du med det att göra!!!??? orka bry sej.... titta på hennes vackra blogg och njut istället eller annars låter du bli att titta in här om du ändå är spydig...ha det gott och fortsätt vara den du är Marika. från en trogen följare/ Carina

Anonym sa...

Skippa spydiga kommentarer. älskar denna blogg! Ang syskonvagn kan jag tipsa om babytravel. mkt rymligare än urban jungel. har två år mellan mina och denna vagn används flera ggr i veckan. Och den körs på oplogade vägar,grusväg ja tom i skogen! Kolla blocket ofta för att göra ett klipp:)