onsdag 24 augusti 2011

Jobbiga funderingar!





Då är bara frågan vad jag ska ta och hitta på med alla björnbär jag plockade igår (ser ut som jag varit i cat-fight med alla rivsår jag fick på armar och ben av taggarna från björnbärsbuskarna!)? Ska jag göra någon god pannacotta på en spegel av björnbärssås? Eller en hederlig björnbärspaj??? Hmmmm......

Det är många jobbiga funderingar här på the Island idag, som Ni kanske märker. Tufft!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst....... Porslin och kökshandduk kommer från Topiary.

12 kommentarer :

Anonym sa...

björnbärspaj lät gott! Fast pannacotta lät med gott...förstår att det är jobbigt idag...många svåra beslut...hihi kramis på er! fr semlan(mys och hemtrevnad)

Husbysjutolfts sa...

Frys in och ta fram när suget faller på och gör varm sås till glassen.

Änglarna finns sa...

Hej!
Mmm..blan de godaste bären som finns tycker jag!
Jag brukar göra det enkelt..värmer dom i en kastrull..med en del socker på..och sedan äts dom varma med vaniljglass. Såå gott och enkelt!
El tja..varför inte en paj!
Ha en härlig dag!
Hälsn Annika

Brunkullan sa...

Jag vet något du kan göra. Skicka hit dem;)
Här uppe i Jämtland finns minnsan inga björnbärsbuskar. Bara björnar.
Brukar då och då köpa på ICA, men det är väl som att köpa hjortron på ica..det är ABSOLUT INTE samma sak:)

Glöm inte fota och fresta med din saft/sylt/paj/pannacotta eller vad du nu hittar på:)

Kram Susanne

Camilla sa...

Jag hade gjort en paj som vi älskar här hemma. Man fyller ett bakat pajskal med tjock vaniljkräm, toppar med björnbär och ställer in den i ugnen på svag värme till pajen är ljummen och bären riktigt mjuka. Det gillar vi. Syrligt, sött, ljummet och alldeles lent för munnen :) Men då lär nog inte alla bären gå åt, så på resten hade jag nog kokt lite björnbärssylt att ha till pannkakor :P

Anonym sa...

Hej, Per Morbergs vildhallonmousse går bra att byta ut till björnbärsmousse. Receptet är för 4 pers men det handlar om STORA portioner.
hälsningar Susanne/ Oskarshamn

Johanna Stålros sa...

Gudars så gott- ät dom som dom är för tusan;)

Hanna sa...

Björnbärsmarmelad så klart! Så gott till nybakta scones:) Det ska jag göra om vi får några björnbär här på västkusten i år..

Holly Design sa...

Vilka fina bilder du tar.
/Gunilla

Lisa sa...

Tips på supergod björnbärspaj med lime: http://www.tasteline.com/Recept/Bjornbarspaj_med_lime

Ha de! //Lisa

angie sa...

die green gate deko ist soo schön!!!!!! liebe grüße, angie

Anonym sa...

Kollade på "leilabakar" igår repriserna som går klockan sju. Hon gjorde björnbärsmarmelad!!! Med vaniljstång och citron! Såg väldigt gott ut till nybakat bröd! ett litet tips! Kram Elle www.villavitadrommar.blogspot.com