fredag 19 augusti 2011

Glada barn = glad mamma!

Vackra längst-med-vägen-blommor.....
... pryder nu bordet.....
.... i vackraste vasen från Nordljus.

Idag bokstavligen öser regnet ner vilket innebär att det är perfekt sitta-inne-och-mysa-väder. Så jag slängde in (inte bokstavligen dock) kidsen i bilen och drog över till andra sidan ön för en mysig fika på Gårdby Kafé och Lanthandel. Där smaskade vi (tack för mysigt sällskap söta H) mumsigt hembakat och drack kaffe medan Bebis lekte och Lillebror sussade i bilstolen. Det är perfekt när kaféet har små lekkorgar (det behövs ju inte så mycket egentligen) för barnen så att de också kan "leka fika" med kakor, mackor och tårtor i tyg. Glada barn = glad mamma! Å glad mamma = glada barn. Enkel matematik det där egentligen :).

En härlig fredag önskar jag Er, goa läsare. Ni gör min dag, varje dag! TACK för att Ni fortsätter att kika in här hos mig och skriver mail och har er :). Ni är bara BÄST!!

KRAM

// Inredningsfrun

9 kommentarer :

Barfotaflickan sa...

Låter som en alldeles underbar dag! Och visst stämmer det sååå bra, glada barn = glad mamma och vice versa ;-)
Har en dotter som är ganska spänd och nyfiken på vad måndagen ska ge då hon ska börja förskoleklass i sin nya skola i Halltorp!!!
Trevlig helg!
Kram,
Anna

Anne-Lie sa...

Du har så rätt! Här ösregnar det också, vi var besökte bibl. och kom hem bokstavligen blöta in på bara kroppen! Det lockar inte ens med ett besök till stora köpcentret idag. Jag blir så glad när jag läser din blogg.
Trevlig helg
Anne-Lie

Gunilla sa...

Hej!
Hamnade i din blogg av en slump! Och vilken tur, för mig! Underbart fint hem ni har och ditt sätt att skriva gör mig glad:)) Här regnar det också idag, bor på Småländska Höglandet.
Trevlig helg!
Gunilla

Anonym sa...

Tack själv för att du orkar skriva så man har nått nytt att läsa varje dag! :-D En daglig rutin att klicka in på din blogg! :-) trevlig helg, o hoppas ni får bättre väder dit. Hälsningar från andra sidan bottniska viken. :-)

Anonym sa...

Hejhopp!! hälsningar från ett regnigt Fagersta.:(
Tycker mycket om din blogg, men det vet du ju redan så många gånger jag skrivit det :).. Ha en trevlig helg och gör nåt skoj! Förresten tack för tipset om Gårdby cafe...vilket ställe...urmysigt!!!..var dit första gången någonsin i början på juni när vi besökte öland. kram från mej

Anonym sa...

Hej. Börjar med att tacka dig för din underbara blogg. Det är så mysigt att titta in och se efter vad du har fotat varje dag. Dina bilder är så fina ( :
Här i mellansverige regnar också men det gör inget för då fick jag några burkar äppelmos gjorda. Hälsningar från en som också gillar kökshandukar ((( :

Anonym sa...

Vill bara skicka en liten hälsning
ifrån andra sidan "blåsiga" sundet.

Anonym sa...

Åhhh lät som en urmysig dag med dina fina söner : ) kram Sofia

Heléne sa...

Tack för receptet på den goda och snabbakade äppelkakan som du tipsade om för några dagar sedan.
Jag fyller år i dag och det passade mig utmärkt att göra något som gick fort och lätt och dessutom var hembakat!
Tack för en trevlig blogg med mycket inspiration i.