söndag 7 augusti 2011

Hur man vet att man har det bra!

Vackert kakfat från Gårdby Kafé och Lanthandel
och ljuvlig vas från Nordljus.

Glashållaren är ett loppisfynd.


Vit rosenskära från trädgården.
Mitt största bekymmer idag (förutom att Bebis har gått in i någon konstig "soon-to-be-tre-års-trots" som vi inte riktigt har "läst" manualen till ännu.....) har varit att de söta hallonröda/vitrutiga muffinsformarna som jag köpt, visade sig bli röda när jag haft dem i ugnen. Det var inte så jag hade planerat när jag skulle göra söta muffins med hallonfrosting idag. Hmmmm.......

Å om muffinsformarna är det enda man har att vara irriterade på under en dag så vet man att man har det bra. För snacka om I-landsproblem!

En härlig söndagskväll önskar jag er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

6 kommentarer :

Therese sa...

Ja alla dessa I-landsproblem.:-)
Ett tips, och som jag brukar göra med muffins och även med bullar är att jag efter att jag har bakat/gräddat dom lägger dom i formarna.Då behåller man den fina formen.:-)

Hem och Lycka sa...

Irriterande! Eller som när man sätter vita tulpanlökar och upp kommer GULA! Lika irriterande.. Kram

Två systrar sa...

Härlig blogg!!! Vi återkommer :-) Kram C&M

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Hihihi, verkligen ett I-landsproblem ;)

Alltid såna fina och inspirerande bilder när man tittar in hos dig!

Kram från Australien♥

Anonym sa...

Usch vad fint ni har och blä vad avis jag blir! Har suttit här, till alldeles för sent på kvällen/natten, och tittat på dina finfina bilder från ert tjusiga hem. Jag lägger dig bland favoriter och återkommer! Mig själv lägger jag brevid sovande Bebis (två år). tack för fin inspiration och underhållande läsning (du är kul du;) ) Natti//Petra

Lilla gumman glömsk sa...

Ja, om muffinsformarna är det största problemet så vet man att livet är bra! Tänkte ungefär samma tanke igår: om storebror sitter och gnäller vid TV:n för att det tecknade programmet är slut, då vet man att man har ett barn som mår bra, han har inget värre att gnälla över och att kunna ge sina barn en vardag där det värsta som kan hända är att barnprogrammet är slut är otroligt skönt!

Kram!