tisdag 16 augusti 2011

Nämen så trevligt!
Nämen så trevligt att ni tyckte det var kul och uppskattade vår lilla videoblogg här igår (vissa av er har mailat att ni inte kan få upp den. Tyvärr vet jag inte vart felet kan ligga men jag ska kolla närmare på det). Nu har jag fått en massa idéer om vad jag ska hitta på för Er med kommande videoinlägg. Får se om jag får med mig min käre Inredningsnörd så att han kan filma :).

Som ni kanske har märkt så har vi bara två rum i huset för tillfället; Köket och vardagsrummet. Tråkigt att det bara blivit samma samma rum, jag veeeeet, men det kommer nya bilder inom kort på övriga rum i huset. Kanske i nästa videoblogg :).

KRAM

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Ida Johansson sa...

Fortsätt med videoinlägg! Skulle kunna lägga ihop allt till en lååååångfilm & kolla! :) Så inspirerande! Ha en underbar dag nu när Mr SOL har kommit fram också! Har ni sol på öland? Här i oskarshamn skiner skolen i alla fall :)

Johanna Stålros sa...

det ser vi fram emot;) Kram Johanna

Holly Design sa...

Duktig fotgraf du är.
Underbara bilder.

MVH / Gunilla :)

Kryddburken sa...

Ett litet tips till liljorna! Om du klipper bort de långa pistillerna o ståndarna på varje blomma så slipper du fula gula pollenhögar o fläckar på bordet. Dessutom står dom längre också! Ett litet tips från en annan ö-bloggare! :) Ha en fin dag!

Marina sa...

Hett tips om ni inte får videoklippet att funka!Högerklicka på videorutan och tryck på Adobe flash player och uppdatera denna. Fungerade efter att jag gjort det!

Anonym sa...

Var har du hittat de små söta gröna kransarna du har hänger på stolarna?
Ert hem -min inspirationskälla =)

//Lisa

Anonym sa...

Hej.
Halkade in i din blogg i våras och har följt dig sen dess. Så himla mysig och inspirerande. Din livsglädje smittar!
Keep up the good work.
//Erica