onsdag 24 augusti 2011

Vill ha, vill ha, vill haaaaa!

Vackra ljusstakar från Louise Interiör och
vas i fattigmanssilver från Nordljus.

Just nu är jag inne i en "åååååå-jag-skulle-vilja-byta-ut-ditten-å-datte-å-allt-däremellan"-period. Jag sitter och surfar runt på internet som en dåre och kollar på en maaaaaassa fint lull-lull som jag bara måååååååste/behöver/inte kan klara mig utan saker som skulle passa perfekt här hemma. Ni vet vad jag menar va? Man vill byta byta allt. Precis allt. Vill ha, vill ha, vill haaaaaa!!! Bord, stolar, mattor, tavlor, krukor, brödrostar, skohyllor, kastruller, you name it. Om jag hade kunnat byta ut mig själv så hade jag nog också gjort det. Men min käre make skulle nog sakna mina kakor, Bebis skulle nog sakna mina ostmackor och Lillebror skulle nog sakna mina lång-tutts så det vore nog ingen bra idé.

Ibland måste man ju bara få drömma sig bort till allt man önskar sig, för att sedan landa igen och inse att man ju egentligen har det väldans bra. Tur att det är gratis att drömma :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst..... Sista dagen att rösta i TÄVLINGEN vi är med i, så rösta gärna på oss så blir vi glada. Tack på förhand!

5 kommentarer :

Johanna Stålros sa...

Drömma bör man....

**Sanna** sa...

Visst är det toppen med drömmar, stora som små. Och det bästa är ju, som du skrev, att det är gratis att drömma!
Jag måste tillägga att jag gillar din blogg skarpt ♥ Jag gillar ditt sätt att skriva på, och jag gillar framför allt att du verkligen bjuder på dej själv! Vilket underbart fint hem ni har!Ha en fortsatt härlig torsdag!
♥ Kram ♥

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Då är vi två!
Jag vill byta precis ALLT i vårt vardagsrum tex. Från väggar, golv, tak, fönster och sen rakt igenom hela möblemanget!!
Allt osar nämligen 90-tal..Därför fotar jag heller inget i detta rum.
Håll i dig nu!!
Vad sägs om..blåsvart fluffig skinnsoffa med tillhörande fotöljer? Stort fyrkantigt bord (för stort för vårat vardagsrum, annars det enda jag skulle vilja spara!), FURU vitrin...Kan tänka mig att måla, men det är ändå i helt fel stil...Ärvd skänk. Inte heller den duger...TV bänken från helvetet..i furu (såklart)...håller knappt ihop längre.
OCKRAGULA väggar!!! Ja listan kan göras lång......När badrummet i stugan är klart, står Minstingens rum på tur. Men SEN kan ingen stoppa mig:)

Kram Susanne

Villa Carl Larsson sa...

SÅ SANT! Känns som att jag själv hade skrivit detta :) Finns så mycket fint, men kan kan inte ha aaaaallt. Och det man har är ju fint nog!!

/Josefin

Tina (http://blogg.skanskabyggvaror.se) sa...

Ja det hör väl hösten till, man kryper in i sina hus igen. Och när man sitter där och myser i soffhörnan, och surfar inredning, ja då hamnar man snabbt i en "ååååå-jag-skulle-vilja-byta-ut-ditten-å-datten-å-allt-däremellan"-period :)