tisdag 2 augusti 2011

Fyra-månaders-dag

Exakt fyra månader (på dagen) och lite fundersam.
Tre och ett halvt månad.
Tre månader och just chilli´n.
Exakt två månader.....
... en månad och lite skeptisk....
Två dagar gammal.

Idag fyller Lillebror fyra månader. Hipp hipp HURRA för mig som födde fram honom och ett litet hipp (jamen han förstår ju inte vad det är för en dag idag så jag kan väl ändå få det stora hippet) för honom på sin fyra-månaders-dag. Tjohoooooooo!!

Till er som inte träffat Lillebror så kan jag berätta att han är en cool liten kille. Å bilderna till trots (så fort kameran kommer fram så får han en speciell "nu-är-jag-nog-lite-skeptisk"-blick) så är han alltid lugn, glad och nöjd så länge jag är en lång-tutt ifrån honom. Mat är livet tycker Lillebror och det måste ju ligga i generna. Dock har vi har inte börjat med smakportioner ännu för jag ammar på (hej å hå) och tänkte göra det ett tag till. Tycker att det är ett himla stå-hej och "vad-äter-ditt-barn"-stress kring det här med smakportioner och att bebisar ska smaka ditten och datten så vi chillar ett tag till med det. Så länge han är mätt glad och nöjd med att få all mat i flytande form så är vi det också (jag vet att man ska introducera gluten etc men det är ju ingen tok-stress med det liksom). Fast idag (månadsdag och allt) så fick han slicka på en banan och det är ju alltid något :).

Hoppas att ni haft en härlig tisdag. Det har sannerligen jag!

KRAM

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Johanna Stålros sa...

Vilket charmtroll. Kram

kristina - ingen vanlig dag sa...

Så söt! Nej, stressa inte med maten om det inte känns som ett behov. Jag helammade min lillkille sex månader (vi provade lite banan och gröt nångång) för att sedan valla in maten långsamt till att han var ett. Nu är han en välmående och matglad kille så det är verkligen stress med det där!
Kram / Kristina

Mathilda sa...

Hej! Superhärlig och fin blogg!
Min dotra blir 5 mån den 21:a och vi har intr heller börjat med smakisar än. Hon är så nöjd med bröstmjölken och växer och gror så vi känner oss inte speciellt stressade:) Men visst är det en viss stress runt omkring..
Kram Mathilda
Www.martamathilda.blogg.se