fredag 5 augusti 2011

Vardag och semester!
Det var någon som sa till mig att "jaha..... här går man och längtar heeeela året på att ha semester och när den väl är här så måste man ta mig tusan njuta och ha så himla skoj hela tiden. Man borde bli bättre på att njuta mer året om".

Å så är det nog för många. Vi försöker att njuta och göra det bästa av vardagen och med små enkla medel förgylla den så mycket det går. Som tex frukosten. Vi dukar alltid upp frukost redan kvällen innan och ser alltid till att det ser mysigt ut när man kommer ner på morgonen (det är ju ändå alltid så mycket annat som ska göras på morgonen). Å det gör vi varje dag, alla dagar på året. Å på helgerna dukar vi upp lite extra mysigt med inne i vardagsrummet. Det känns lite lyxigt!

Detta gör att vi alltid ser fram emot frukost och det ger lite extra guldkant på vardagen, tycker vi. Vad gör Ni, goa bloggläsare, för att sätta guldkant på er vardag?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Frukostskålar och lattemuggar från Topiary.

3 kommentarer :

Casa bianca di Mia sa...

Det var smart! Då har man ju ändå tid att anstränga sig mer.. Och som du säger, mysigare att komma ur sängen och äta frukost!

Ha det gott!
Kram Mia

Jenny sa...

Ja, guldkant på tillvaron ska man absolut ha! Superbra tips man kan få i blogglandia som här!! Jag har tex likadan lattemugg som du visar på bilderna och det är ju såååå gott med kaffe i dem =) Ska prova ert sätt att fixa frukost, då kanske man kommer upp lättare...
Ha en skön helg, kram Jenny

Hanna Runesdotter - mamma till Thristan och Thexas sa...

Hihi, om man ändå kunde vara sådär duktig!
Här är det lite mer kaosartat vid frukostarna ska medges. ;)

Jättefina bilder som vanligt!
Kram på dig!