lördag 2 januari 2010

Årets första!!!


Idag har jag fortsatt att gå runt som en orkan här hemma!!! Plockeliplock, städelistäd och fixelifix å hemmet är nu januarifräscht. Å sedan har jag suttit och drömt om en massa nya fina saker (som jag hittat i den här mysiga webb-butiken) som skulle passa fin, fint här hemma. Å drömma är ju som sagt gratis!!!

Idag har jag fyndat härliga rosa orkidéer för 59 :- styck!! Å inte sådana där "Ikea-orkidéer" med två blommor utan ett gäng härliga stora blommor.

För alla Er som har lika "ogröna fingrar" som jag så fick jag ett tips i blomsterbutiken idag. Jag har alltid tänkt att man ska köpa orkidéer med en massa knoppar på. Å det är i och för sig bra på sommarhalvåret. Men nu under vintertid så är det bästa att köpa utslagna orkidéer eftersom de inte får tillräckligt med ljus så här års vilket resulterar i att knopparna ramlar av. Så det får bli Årets första "Dagens tips"; Köp utslagna orkidéer så här års, de blommar ändå ett par månader!!!

Kram kram

// Inredningsfrun

Psssssssst....... Alla vackra bilder är tagna från Ett hus i vitt!!!

4 kommentarer :

Annika sa...

Det var ett bra tips - undrade just varför mina knoppar (ja, inte MINA då förstås ;-))ramlade av! Bra att veta. Väntar spänt på att se bilder från ditt januarifräscha hem! Trevlig kväll! Annika

miruschka sa...

Jag har börjat plocka undan julen, till familjens förskräckelse, men jag är så himla less nu. Spännande att få se dina bilder!

Nettskie sa...

Gott nytt år till er också :)! Vilka härliga bilder! Vad konstigt det är, jag älskar verkligen julen, men nu längtar jag redan till att få göra om i vårfärger. Kram från Nettan å bebis ;)

Hedera Helix sa...

Oj, vad det gick undan här då...=) men det är inte utan att även jag är sugen på att ta bort julen nu, men det blir väl uppståndelse här hemma om jag skulle göra det redan, jag får nog stå ut en vecka till...eller åtminstonen till torsdag, då åker det ut! Men drömmer gör jag redan, det finns ju så många mysiga webbutiker, o nu vill man ju ha lite nytt, eller hur..?