söndag 12 juli 2009

Ibland är det bra att jag är lite omständig!!Som i det här fallet till exempel!

Vi var på jakt efter dynor till nya utemöblerna. Och som vanligt när jag har ett finger med i spelet så ska dynorna inte vara; för dyra; för billiga; för ljusa ( vi är en spillande familj som överkonsumerar Vanisch); för mörka; för moderna; för "husvagnsaktiga" (sorry alla er husvagnsälskare, jag har bara en bild i huvudet på alla blommiga dynor utan för husvagnarna); inte för hård och inte för mjuka. A piece of cake, helt enkelt!

När vi efter en rad butiker och en ocean av dynor senare så hittar vi en modell som vi båda två faktiskt tycker om. Alltså, hör och häpna, inga kompromisser behövdes!!!


" - Så bra, då tar vi de här!"

"- Men, men..... det ligger ju en butik precis bredvid som vi inte har varit i. De kanske har......."

" - Snälla, rara, söta!!! NU tar vi de här!

" - Men, men jag ska bara......"

Tio minuter senare sitter vi i bilen med nyinköpta, fina dynor. Inköpta i butiken bredvid och hundra kronor billigare per styck!!!!

Japp, det lönar sig (nästan) alltid att vela. Nu har jag bevisat det igen, älskling!!!

Kramar till er från mig!

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

Therese Wahlström sa...

Vilket oerhört fint hus du har! Får man flytta in hos dig? Kikade på lillens rum på StyleRoom, underbart! =) Hur gammal är gossen?

Kramar Therese

Inredningsfrun sa...

Tack snälla du!!! Vad kul att du gillar vårt hem! Så bra att vi har ett ledigt gästrum till dig då ;-)! Ja, lillen sover gott i sitt rum. Han är redan 8 månader! Tiden går så fort, jag tycker inte det var länge sedan han var helt nykläckt :-). Må så gott och stor kram till dig från mig!
// Inredningsfrun