fredag 31 juli 2009

Inrednings-geografi!!!

Tänk vad bra det vore med en karta över Sverige där alla "Väl-värt-en-extra-omväg-" - butiker fanns med. För det finns ju så många söta små butiker överallt som man kanske missar annars. Som den här till exempel!

Alla ni som känner att ni har en mysig inredningsbutik, liten som stor, i närheten av där ni bor, kan ni inte maila mig eller lämna en kommentar här på bloggen? Jag och min man tycker nämligen om att bara ta en liten tur ibland med bilen och se oss omkring i vårt vackra land och då är det alltid mysigt att "råka" köra förbi någon söt liten butik :-).....

Kramar från mig!

// Inredningsfrun och geografi-intresserad ;-)

3 kommentarer :

Anonym sa...

Vill du åka upp till Norrbotten så vet jag tre ställen som du garanterat skulle gilla.
Hjortgården i Gammelstad, Luleå. (http://havsviken.blogspot.com/) Ale Kvarn i Ale utanför Luleå (http://alekvarnbutik.blogspot.com/)samt Butiken Handplockat i Älvsbyn (http://butikenhandplockat.blogspot.com/)

Mvh Norrbotten

Anna i Landvetter sa...

Hej

Om du har vägarna förbi Borås så ska du definitivt åka ut till Marks kommun och besöka Textil- och råvarulagret i Fritsla, jag har inte hittat någon hemsida men det finns en annons här:

http://www.vastsverige.com/templates/product____1426.aspx?prodId=49376

Affären är smockfull av fina saker, tyger, gardiner med mera, i närheten finns också ett loppis.

Trevlig åktur!

Inredningsfrun sa...

Ååååå tack för era kanontips!!!! Vill Ni vara med i utlottningen av den vackra vasen i fattigmanssilver (kolla första sidan) så hör av er!!! Kramar till er från mig!!

// Inredningsfrun