tisdag 19 oktober 2010

Härligt men farligt!!

Fusk-granris (skönt och slippa barr) och hjärta som ligger och vilar på år kakelugn. Enkelt men vackert!
Vårt "jul-vardagsrum"
Enkel adventsljus-stake som dekorerats med lilte nötter, kanelstänger och torkade apelsiner. Less is more :)!
Små gotte-strutar som jag rullat ihop av lite gamla bibelblad och notpapper. Etiketterna har jag bränt lite i kanterna för en rustik gammal känsla och knutit fast med grovt snöre.
Söt liten ljuslykta från Indiska!!
Socker lådan satte jag en stor sopsäck i, och fyllde upp med en massa papper och leca-kulor. Sedan satte jag bara ner en kruka med murgröna, en julstjärna, lite hyacintlökar och täckte med grön mossa. Sedan kastade jag på lite lull-lull och klart!!!
Vårt lilla "gotte-bord"i vardagsrummet på nedervåningen.

Imorgon ska det tydligen snöa här på the Island. Mysigt tycker jag, som då bara längtar ännu mer till jul!! Satt till och med och klickade hem lite fint julpynt från nätet häromdagen. Internet är ju bara för härligt!! Härligt, härligt, men farligt farligt!! Iallafall för plånboken (fast inte för min, för den har jag tydligen tappat på Herr Kamprads varuhus häromdagen. Å INGEN av alla besökare har lämnat in den. INGEN. Är inte det dåligt, så säg!! 32 ynka små korvören låg det i den så den är ju knappast värd att behålla!). Iallafall.

TACK för alla söta kommentarer, i förra inlägget, om vårt kommande mirakel. De värmer så gott i höstrusket!! Min käre make sitter och hojtar från kontoret "nu har du fått ännu fler kommentarer" och blir lika glad som jag för era söta ord!! Ni ÄR bara bäst. Ja, så är det!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss..... Idag visar jag lite bilder från julpyntet här hemma, från förra året. Fler bilder, från vårt julhem -09, hittar du här!! Å by the way så är de söta små Converse-strumporna köpta i USA. Vi fick dem i present av en vän som precis kommit hem därifrån. Men det går säkert att hitta på nätet.

7 kommentarer :

Anonym sa...

Hej igen! jag har kommenterat dina inlägg några gånger och nu gör jag det igen:)...vilka fantastiska julbilder du lagt ut på styleroom, ja inte bara där, även här,ni har ett så himla fint hem, jätteduktiga är ni!! Grattis till lilla krabaten i magen och grattis till 2 åringen!! mitt barnbarn fyller 3 år på torsdag..härliga barn är!!! Ha det så bra på vackra öland..som jag kan längta till ibland.Nu är det många år sen vi var där men funderar att åka ner i sommar--må så gott!! Carina

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Vad mysigt med lite julbilder!

Så skönt för er att allt såg bra ut med det lilla miraklet på ultraljudet *ler*

Må så gott du och lillen.

Kram kram

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Ååå, vilka fina julbilder på StyleRoom! Jag känner mig alldeles 'julig' :-)

Kram från Australien♥

Anonym sa...

Åhhhh..........längtar oxå till julen efter att ha sett ditt vackra och mysiga julhem.
//Förortsfrun

Anonym sa...

Hej! SÅg dina julbilder fr 2009 på styleroom- otroligt vackert! Jag såg att du har tynre gran girlanger lite varstans, ser nästan ut som enkvistar? Är de äkta, var har du köpt dom? Är ute efter girlanger till fönster osv och vill inte ha tjocka barriga grejjer ;)
Linda

Anonym sa...

Hej!
Jag har redan varit inne på Styleroom och tittat på dina julbilder från ifjol. Blev sååå inspirerad efter dina bilder på julkulorna du hade för ett tag sedan. Du tar så fantastiskt vackra bilder.
Lycka till med bebis 1&2.
Kramen/ Lena

Mitt livspussel sa...

Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker att ni har ett helt fantastiskt hem!! Det är otroligt smakfullt och med så inspirerande detaljer. Och dina julbilder gör att jag lääängtar till julen! Hur hinner du med att göra så vackert när du pluggar, och har en liten 2-åring?! :-)

Och grattis till bebis nr två!!

Kram Sussie