onsdag 27 oktober 2010

Inte en dag för tidigt!!Jag tillhör den lilla skaran människor som börjar titta runt efter julsaker i butikerna i början av oktober månad. Hua så tidigt, tycker de flesta, men jag kan knappt vänta tills pyntet är fram plockat. Å nu när butikerna ÄNTLIGEN har börjat få fram allt jul-lull-lull, är jag den första att instämma att det inte är en daaaaag för tidigt!!!

Apropå jul-lull-lull, ska jag spendera eftermiddagen/kvällen på Mormors Fönster. Det är nämligen kundkväll och 20% på allt man köper i HELA butiken!! Tjohoooooooooo!!!! Å självklart är butiken jul-lull-lullad från topp till tå :)!!

Å by the way var det besöksrekord på bloggen, igen!! Över 65o unika beökare, minsann!! Jo, man tackar ja. Ni gillar alltså mig lite ufo?? ;)

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssss...... Idag visar jag bilder, från en annan jul-lull-lullad butik, som jag var och fotade i här om dagen ( Sigfrid Rudbergs Diversehandel i Gårdby). Håll tillgodo!

9 kommentarer :

Anonym sa...

Å, vilka härliga bilder, Tack!!!
Ska till den supermysiga butiken i helgen, har inte varit där sedan skördefesten, så nu är det väl hög tid igen, eller hur!?
Tack för din inspirerande blogg, följer den dagligen och njuter av all inspiration man får(alla i familjen njuter kanske inte lika mycket av de nya ideerna som poppar upp, hi, hi)
Sköt om dig och dina killar1

Anonym sa...

Hej vilken underbar butik, har dom möjligtvis någon webbutik? Mormors fönster kan du inte säga till dom att göra en lite webbutik. Hoppas du och magen mår bra och att du vilar nu fast du ska iväg och jobba. Massa kramar

Anonym sa...

Härliga bilder!!! Älskar också julen, med stort J.

Anonym sa...

Börjar faktiskt oxå längta nu!
Första året jag ska pynta i mitt stora hus....!


Mvh Liza

Anonym sa...

Skönt att höra att det finns fler av min sort. Älskar också när julpyntet kommer fram. Jag jobbar på Ikea så det var ett tag sedan vi klädde granarna. Tycker att årets julsortiment är sååååå fint, det är mycket man vill ha!!! Ta hand om dig! Kram

White sa...

Någon som vet var jag kan köpa skyltarna på kortet om en vit drömjul? Gärna i närheten av Alingsås eller på nätet.

Jessica i Jonstorp sa...

Tack för e n mysig blogg med fina bilder och trevligt skriven! Gillar också att pynta inför julen, gillar adventspysslet mycket. Har en vinterbonad veranda som jag pyntar efter säsong. Vill tipsa om ett lätt men fint pyssel till jul det är typ mossboll. Man tar en bit tidningspapper och knycklar ihop sen tar man grön mossa runt om så det blir som en boll och binder runt en tunn ståltråd som håller mossan på plats. Så blir det som en boll, därefter tar man ett mysigt julband och binder som "paketsnöre" med rosett mitt uppe på. Jag brukar göra lite olika stolekar på bollarna och lägga antingen på ljusfat eller några på en trådkorg på min yttertrappa. Väldigt dekorativt och lätt att pyssla ihop. Sköt om dig!

Nattmia sa...

Skulle kunna köpa allt du visar, så snyggt..

Kram Mia

Josefine-Elvine sa...

Oj vilka fina bilder! Många av dom sakerna skulle gärna få flytta hem till mig ;)
Skönt att höra att andra också har jullängtan! själv har jag sytt julkuddar för fullt idag ;)
Tack än en gång för inspirationen!
Kram Josefine