onsdag 13 oktober 2010

Godaste "pallade-äppel-kakan"Igår på den lilla kvällspromenaden i byn så "hittade" jag ett äppelträd med söta goda små äpplen på som bara skrek efter att bli plockade. Å som den räddare i nöden jag är, så räddade jag dem från en kraftig duns till marken och plockade istället varsamt ner ett par, tio femton stycken röda härliga äpplen.

Så idag till eftermiddagsfikat bjöds det på godaste "pallade-äppel-kakan" med smörstekta kaneläpplen, mandelmassa och nötter. Mumma!!!

Hoppas att ni har haft en härlig lill-lördag!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Jag lovar att kladda ner receptet till er. Ska bara komma på vad tusan jag slängde ner i kakan :)!! Å jag kanske ska tillägga att äpplena inte "hittades" på någons tomt utan jag tog snarare del av vår givmilda allemansrätt :)!! Å by the way så slog bloggen besöksrekord igår. Ni var över 600 unika besökare som kikade in!! Oj, oj, oj!!! Tjohoooooooooo så roligt!!! Perfekt att fira det med lite äppelkaka :)!

4 kommentarer :

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Ser toppenmumsigt ut!
Grattis till besöksrekordet :-)

Kram från Australien♥

Anonym sa...

härlig blogg, kommer gärna tillbaka..
kakan ser god ut..

kram Marie

Anonym sa...

recept tack...ser hur god ut som helst!

Sara sa...

Recept på kakor och mat är alltid välkomnat!
Tack för underbar läsning och uppmuntran. Önskar jag hade kunnat ha så positiv insikt på allting i vardagen. Saknar just nu denna härliga känsla.
Tack ännu en gång!